9.1 C
Zagreb
Petak, 29 ožujka, 2024

Uhićen ‘Kasapin s Terazija’: U Srbiji uhitili lažnog kirurga, operirao i Hrvatice. U sali mu je asistirala majka – cvjećarica

Pročitajte još:

MASER ILI MESAR Sava K. (23) lažirao je diplomu i osobnu iskaznicu. Kad su otkrili da je prevarant, preselio je iz rodne Batajnice u centar Beograda. I nastavio operirati uz majku cvjećaricu kao asistenticu

Sava K. (23) i njegova majka Nela operirali su ljude u improviziranoj operacijskoj sali u Beogradu, unutar staklene terase. Uhitili su ih u ponedjeljak i optužili za nadriliječništvo. Sava je mesar, a majka je cvjećarica, piše Kurir.

Savu sumnjiče da je, lažno se predstavljajući kao plastični kirurg, osakatio desetine ljude. Operirao je i neke Hrvatice.

Savi se na teret stavlja optužba da je unakazio na desetine ljudi lažno se predstavljajući kao plastični kirurg. U ‘ordinaciji’ u središtu Beograda, na Terazijama, imao je improviziranu operacijsku dvoranu. Uz pomoć majke cvjećarke operirao je žene i muškarce.

Šira javnost Savu Kneževića, kojeg su mediji prozvali “kasapinom s Terazija”, upoznala je početkom svibnja kada su jezive priče njegovih bivših pacijenata počele izlaziti u javnost. Djevojka (27) je tvrdila kako ju je Sava unakazio, a potom je počeo prijetiti njenoj obitelji. Operacija nije uspjela, djevojka mjesecima trpi bolove, ima podljeve i otekline. Nakon što je prevarant odbio ispraviti svoje pogreške, ona ga je tužila.

“Kad sam skinula zavoje, ono što sam vidjela u ogledalu potpuno me razočaralo! Moja stražnjica bila je potpuno iste veličine kao i ranije, ali sada totalno iskrivljena. Uvjeravao me je da će sve doći na svoje mjesto. Međutim, ništa se nije događalo. Kad sam mu nakon mjesec dana od intervencije poslala poruku i rekla da nisam nikako zadovoljna, da nije napravio ništa od onoga što smo se dogovorili, počeo je moj pakao. Tužit ću ga, to sam mu i rekla”, kaže djevojka.

Dodaje i kako joj je “doktor” počeo prijetiti:

“Slao mi je poruke s najgnjusnijim uvredama i prijetnjama: “Slomiću te k********”, “Ubiću te”, Smrdljiva mala f****** presešće ti”, “Sve ću ti naplatiti”… Zbog svega toga bojim se za svoj život, ali i živote članova moje obitelji. Živim u konstantnom strahu jer nisam sigurna na što je sve spreman.”

1 14

Kurir je ranije objavio da je Sava svoje ‘znanje’ širio i doktorima u Albaniji i to kad je imao samo 19 godina. Objavljena je i snimka na kojoj se Sava hvali da klinika u kojoj radi prva u Albaniji nudi tretmane za matične stanice i regenerativnu medicinu.

Vrlo je lako moguće da ni ta klinika u Tirani nije bila baš ‘čista’ i da osoblje nije imalo potrebnu medicinsku obuku jer bi inače vjerojatno netko shvatio da im ljude operira maser, a ne liječnik. Pravi doktori bi ga prepoznali kao šarlatana.

Sava je nastavio s operacijama u rodnoj Batajnici u predgrađu Beograda, lažirao je diplomu i osobnu iskaznicu.

Kad su ga otkrili da je prevarant, cijela obitelj je pobjegla iz Batajnice u centar Beograda.

Prodali su i obiteljsku kuću. I nastavili po starome.

U Beogradu su, u ostakljenoj terasi, maser Sava i cvjećarica Nela operirali ljude. Na Instagram je često znao staviti fotografije tuđih radova i hvaliti se da su njegovi.

- Reklama-

Najnovije vijesti:

Povijesna odluka za Dinamo: Zajec je predsjednik Dinama! Skender dopredsjednik, izabran IO

Velimir Zajec novi je predsjednik Dinama! Na Skupštini je prisustvovalo 52. člana, osam iz liste 35 nije se pojavilo. Za...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
10.2 ° C
14.3 °
8.1 °
77 %
1kmh
0 %
Pet
21 °
Sub
23 °
Ned
20 °
Pon
21 °
Uto
17 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9141
GBP
1,1741
CHF
1,0426
CNY
0,1272
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: