6.5 C
Zagreb
Četvrtak, 18 travnja, 2024

Večeras stiže velika promjena vremena! Smiješi nam se novi snježni pokrivač! Bit će ga i u nizinama

Pročitajte još:

Nakon nekoliko toplih i sunčanih dana, zima se ipak ne da. Krajem siječnja odlučila je pokazati zube te zabijeliti neka područja Hrvatske

Hrvatsku u srijedu očekuje pretežno sunčano vrijeme, u unutrašnjosti je ujutro moguće lokalno stvaranje magle, u drugom dijelu dana na sjevernom Jadranu mjestimice može biti niskih oblaka, a krajem dana i osobito u noći uz malo kiše, prognoza je Državnog hidrometeorološkog zavoda.

Vjetar će puhati slab, no popodne i navečer u gorju i na sjeverozapadu umjeren jugozapadni i južni.

U noći na četvrtak doći će do jačeg porasta naoblake sa zapada pa već u noćnim satima može biti kiše na sjevernom Jadranu i u gorju, gdje kišne kapi mogu prelaziti u snijeg koji će padati većinom u gorskim područjima.

Tijekom četvrtka snijeg je izgledan i u nizinama najsjevernijih predjela, a u drugom dijelu dana moguće i na području Slavonije, Baranje i Srijema.

Petak donosi kratki predah, no subota bi ponovno mogla donijeti novu oborinu.

Prema prognozi norveškog meteorološkog instituta yr.no, snijeg bi u nekim krajevima Hrvatske mogao padati cijeli vikend, a temperature će biti debelo ispod nule, ponegdje će se čak raditi i o dvoznamenkastim brojkama.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
6.9 ° C
7.7 °
3 °
88 %
3.6kmh
0 %
Čet
13 °
Pet
14 °
Sub
12 °
Ned
11 °
Pon
6 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: