9.1 C
Zagreb
Petak, 29 ožujka, 2024

VIDEO Svjetski prvak u reliju razbio auto u Novom Zagrebu, pokosili stup na stanici pa odjurio policajcima

Pročitajte još:

Sebastian Ogier sudario se jutros s automobilom u Novom Zagrebu Snimke pokazuju da su pokosili stup na autobusnoj stanici i prava je sreća da automobili nisu naletjeli i na nekog od prolaznika

Nevjerojatna prometna nesreća dogodila se na zagrebačkim ulicama. Kod autobusnog stajališta ispred Kauflanda u Novom Zagrebu sudarili su se BMW i Toyota Yaris sedmerostrukog svjetskog prvaka Sebastiana Ogiera!

On je, idući na početni brzinski ispit posljednjeg dana WRC Croatia Rallyja skrenuo u traku u kojoj je već bio drugi automobil. Od siline udarca drugi auto je završio na autobusnoj stanici, na kojoj u tom trenutku, srećom, nije bilo nikoga.

Iz PU Zagrebačke su poručili kako je došlo o sudara dvaju vozila s materijalnom štetom.

Ogier je trenutno vodeći na WRC Croatia Rallyju, a danas bi vodstvo trebao sačivati na cestama Grada Zagreba i Krapinsko-zagorske županije.

Nakon 16 od 20 predviđenih brzinskih ispita prvog izdanja WRC u Hrvatskoj u posljednji dan natjecanja (u nedjelju) ušao je sa 6,9 sekundi prednosti pred momčadskim kolegom Britancem Elfynom Evansom te 10,4 sekunde ispred Belgijca Thierrya Neuvillea (Hyundai i20).

Neuville je vodio nakon prvog natjecateljskog dana relija, ali je na jutarnja četiri subotnja brzinca promašio s izborom guma i već na prvom izgubio svu prednost koju je imao pred Ogierom i Evansom.

Nakon što su dva dana jurili uskim lokalnim cestama i brdovitim krajolicima Žumberačkog gorja, odnosno Zagrebačke i Karlovačke županije, pred vozačima su u nedjelju četiri brzinca na području Grada Zagreba i Krapinsko-zagorske županije.

- Reklama-

Najnovije vijesti:

Povijesna odluka za Dinamo: Zajec je predsjednik Dinama! Skender dopredsjednik, izabran IO

Velimir Zajec novi je predsjednik Dinama! Na Skupštini je prisustvovalo 52. člana, osam iz liste 35 nije se pojavilo. Za...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
8.7 ° C
11.5 °
6.1 °
82 %
2.1kmh
0 %
Pet
21 °
Sub
23 °
Ned
20 °
Pon
21 °
Uto
16 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9141
GBP
1,1741
CHF
1,0426
CNY
0,1272
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: