8.8 C
Zagreb
Subota, 1 travnja, 2023

Samanta poljubila Nevena, uslijedio šok: ‘Sram me reći da mi se tu ne sviđa’

Pročitajte još:

‘Kod Samante sam primijetio da se zaljubila, da bi me voljela i da bi željela biti sa mnom. Prilično sam zadovoljan s njom’, zaključio je Neven nakon strastvenih poljubaca

Nakon što je popričao nasamo s Marijanom, Neven Landek je na spoj odveo i Samantu kako bi se uvjerio koja je od djevojaka upravo za njega.

Međutim, mlađahna Samanta nije se baš iskazala u seoskim poslovima, što je Nevenu jako važno. Marijana, s druge strane, sve obavlja bez pogovora i u tome je vrlo uspješna. Farmer je zato odlučio s njome porazgovarati nasamo kako bi provjerio njezine namjere.

“Moram znati što bi ti htjela i želiš li sa mnom uopće imati kakve veze”, započeo je Neven, dodajući da mu se Marijana sviđa te da najviše cijeni njezin trud i volju koju pokazuje u zadacima, piše RTL.hr.

“Mislim da si dobra osoba, jako mi se sviđa tvoja osobnost… Želim te još malo bolje upoznati”, oprezno je rekla Marijana, što je Neven protumačio kao – izmotavanje.

”Počeo sam razmišljati i zaključivati da bismo ti i ja bili jako dobar par… Simpatična si mi, draga si, volim te baš takvu kakva jesi”, priznao je Neven Marijani.

“Nakon ovog razgovora malo sam sigurnija u svoje osjećaje prema njemu, ali treba mi vremena”, ona je nastavila u diplomatskom tonu, što se farmera iz Opatinca nije osobito dojmilo.

“To su sve neke izlike, ja sam tu školu prošao. Osoba koja nešto želi ili ne želi, to se sve može vrlo lako skužiti. Nisam pretjerano siguran u Marijanu”, zaključio je razočarano Landek, a nakon toga pozvao nasamo i svoju drugu kandidatkinju. Kakve su Samantine namjere?

2 3

– Sviđaš mi se, drag si dečko, na mjestu si. Mislim da bi trebali ići polako pa ćemo vidjeti – odgovorila mu je pa zaključila:

– Još mu ja ne vjerujem.

Neven ju je pitao može li se zamisliti na njegovoj farmi, a Samanta je kasnije priznala da mu nije iskreno odgovorila i kako se nikako ne vidi na selu.

Farmer je pokušao nastaviti razgovor, a Samanti su njegova pitanja bila preozbiljna.

Teške teme odlučili su ostaviti za drugi put i nastavili uživati u kolačima koje je Neven pripremio za spoj.

– Nisam mu mogla odoljet, bio je previše sladak i morali smo se kisnuti – rekla je Samanta.

3

”Zbunjuješ me… Zanimaju me najviše tvoje namjere”, nastavio je farmer, no Samanti su njegova pitanja ipak bila malo preozbiljna. Teške teme ipak su ostavili za neki drugi put pa su nastavili uživati u kolačima koje je pripremio farmer, ali i u novim poljupcima…

”Kod Samante sam primijetio da se zaljubila, da bi me voljela i da bi željela biti sa mnom”, zaključio je Neven.

- Reklama-

Najnovije vijesti:

Uskok podigao optužnicu protiv Maje Šupe, primila je 15.000 eura mita

USKOK je, nakon provedene istrage, pred Županijskim sudom u Splitu podigao optužnicu protiv troje hrvatskih državljana (1959., 1962., 1973.)...

Vrijeme:

Zagreb
slaba kiša
8.7 ° C
9.4 °
7.5 °
90 %
4.1kmh
0 %
Sub
15 °
Ned
16 °
Pon
9 °
Uto
8 °
Sri
7 °

Tečajna lista:

HRK - Hrvatska kuna
EUR
7,6294
USD
7,0183
GBP
8,6641
CHF
7,6714
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: