20.5 C
Zagreb
Subota, 27 travnja, 2024

Pobijedila u boksačkom meču i pokazala grudi, sve se vidjelo u prijenosu

Zvijezda serije "OnlyFans", koja se želi dokazati u boksu, pobijedila je i odmah privukla pozornost.

Pročitajte još:

Daniela Hemsley ostvarila je svoju prvu profesionalnu pobjedu u boksu nakon što je svladala Aleksandru Danielku, a odmah nakon trijumfa u Dublinu odlučila je slaviti na… recimo ne tako očekivan način. Zvijezda mreže “OnlyFans” nakon pobjede odlukom sudaca odlučila je podići gornji dio svoje opreme i tako pokazati grudi cijeloj dvorani, ali i onima koji su utakmicu pratili kod kuće.

Zbog golotinje isprva su bili zbunjeni i snimatelji, nije baš uobičajeno da se tako slave pobjede, a možda je najviše iznenadila voditeljica koja se spremala intervjuirati pobjednicu. Upozorenje, sadržaj nije primjeren za osobe mlađe od 18 godina jer sadrži golotinju:

Hemsley, koja inače zarađuje golišavim fotografijama i videima na platformi “Only Fans”, nakon borbe se ispričala zbog načina na koji je slavila: “Svladale su me emocije, samo sam htjela slaviti”, rekla je Amerikanka čiji je potez napravio mnogi ljubitelji boksa ostali su ostali zatečeni. Poznata boksačica Clarissa Shields napisala je kako je ovo korak unazad za ženski boks te osudila način na koji je Hemsley tražio pažnju.

Pogledajte neke od fotografija Danielle Hemsley koja obožavatelje na Instagramu često časti “besplatnim” fotografijama na kojima nije posebno odjevena…

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
18.7 ° C
18.8 °
18 °
45 %
5.1kmh
0 %
Sub
19 °
Ned
23 °
Pon
25 °
Uto
24 °
Sri
22 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: