9.2 C
Zagreb
Srijeda, 24 travnja, 2024

Dalić o pričama da će voditi turski klub: ‘Ma samo gledam kako proći dalje’

Pročitajte još:

Remi s Češkom komentirao je i izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić.

“Loše smo ušli u prvo poluvrijeme, bili smo spori i tromi, išli smo u nepotreban presing, trčali jedan po jedan, nismo bili kompaktni, primili smo gol iz penala. Nakon toga smo se malo posložili i u drugom poluvremenu smo se posložili i imali neke šanse i polušanse koje nismo iskoristili. Ostaje sve u našim rukama, pobjeda u zadnjoj utakmici nas vodi dalje.

Na kraju mislim da je 1:1 zasluženo. Falilo nam je energije, u drugom poluvremenu smo bili malo bolji, ali to nije bilo dovoljno za pobjedu”, rekao je Dalić.

Međutim, na dan utakmice s Češkom turski portal Sozcu plasirao je vijest da je Dalić sve dogovorio s Fenerbahčeom i da bi trebao preuzeti klub nakon Europskog prvenstva.

– Nemam pojma. Samo gledam Škotsku i da prođemo dalje, ništa drugo.

Zlatko je bio kandidat za Fenerbahčeovu klupu i prošlo ljeto, ali odbio ga je i tad je izbor pao na Erola Buluta. Ne dogodi li se nešto ne predviđeno, prema tvrdnji predsjednika kluba, Dalić bi trebao postati novi trener.

Napise turskih medija ipak treba uzeti s rezervom jer hrvatski izbornik ima ugovor do kraja Svjetskog prvenstva u Kataru 2022. Ti ugovori često nisu jamac ničijeg ostanka, ponajmanje izbornikova koji uvelike ovisi o rezultatu, a Hrvatskoj ozbiljno visi osmina finala.

Pripreme Fenerbahčea trebale bi početi 1. srpnja, a Dalić bi im se trebao pridružiti nakon Europskog prvenstva. Ipak, čini se da je sve daleko od zaključenog posla.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
isprekidani oblaci
8.8 ° C
9.4 °
7.8 °
83 %
1.5kmh
75 %
Sri
9 °
Čet
13 °
Pet
17 °
Sub
19 °
Ned
23 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: