20.4 C
Zagreb
Petak, 29 ožujka, 2024

Joško Gvardiol voli starije žene, ali i one njega

Joško Gvardiol nedavno je priznao da voli starije žene, ali i starije dame vole njega.

Pročitajte još:

Reprezentativca Joška Gvardiola hrvatska javnost je upoznala prije tri godine kad je sa 17 godina zabio gol Inter Zaprešiću, a potom se tramvajem odvezao doma.

Od tog gola krenuo je nevjerojatan uspon Joškove karijere. Postao je član prve postave Dinama, a europski klubovi su ga nazivali i čudom od djeteta. Leipzig ga je tada platio 19 milijuna eura i time si osigurao najveći izlazni trasfer u povijesti kluba.

Nogometaša Joška Gvardiola hrvatska javnost je upoznala prije tri godine kad je sa 17 godina zabio gol Inter Zaprešiću, a potom se tramvajem odvezao doma. Od tog gola krenuo je nevjerojatan uspon Joškove karijere, a od ovog Svjetskog prvenstva u Kataru krenulo se šuškati i o njegovom ljubavnom životu. Više saznajte u listalici…

Ranije su ga povezivali s folk pjevačicom Oliverom Matijević koja se proslavila u showu ‘Gospodin Savršeni’.

‘Nisam u vezi s Joškom Gvardiolom! To što je jedan portal objavio stvorilo mi je mnoge neugodnosti. Zato sam sada primorana sve oštro demantirati, a već sam se i konzultirala s odvjetnikom koji će poduzeti određene pravne korake. Ako sam Gvardiolu ponekad ‘lajkala’ fotografije na Instagramu, to ne znači i da smo u vezi’, rekla je Olivera u travnju za Slobodnu Dalmaciju.

Što se tiče popularnog Gvardiola, on je pak nedavno otkrio da je slobodan.

‘Nisam u vezi, sam živim, i koliko god nekad treba mir, nekad osjetim i tu samoću, depresiju, nedostaje mi obitelj’, rekao je u HRT-ovoj emisiji ‘Knjaz kod vatrenih’, progovorio je i o ljubavnim ponudama.

‘Joj, prošli put na okupljanju reprezentacije jedna mi je djevojka prišla i dala papirić na kojem je bio njezin Instagram profil’, poručio je.

Voli starije dame
‘Kakva cura mora biti? Boja kose nije važna, ali volim plave oči. I da bude niža od mene, da barem u nečemu budem glava obitelji!’, dodao je.

Kao top 3 najljepših dama na svijetu mladi Zagrepčanin odabrao je Angelinu Jolie, Shakiru i Jennifer Lopez koju je stavio na prvo mjesto.

‘Čekaj, ti voliš malo starije?’, pitao ga je Robert Knjaz.

‘Malo starije, da, da. Sav sam u tom điru’, nasmijano mu je odgovorio nogometaš.

Da na Joškovu nogometnu magiju i karizmu nisu ostale ravnodušne ni domaće poznate dame, potvrđuju njihove objave podrške i simpatija mladom nogometašu. Danijela Martinović na društvenim je mrežama objavila videozapis u kojem Gvardiol, čisteći ribu, pjeva njezinu pjesmu ‘Da je slađe zaspati’.

Stihovima u pjesmi 20-godišnjak aludira na svoj ljubavni status. ‘Ide mi u životu, ide mi, ali mi fali ono malo ljubavi’, dio je refrena koji pjeva omiljeni Vatreni. Danijelu je Gvardiolov nastup oduševio pa je za natpis podijeljenog videozapisa stavila: ‘Bravo, Joško Gvardiol!’

Nina Badrić je na svom profilu na Instagramu stavila fotografiju Joška u zagrljaju s mamom te jasno pokazala kako je pala na ‘taj osjećaj bliskosti’, dok se voditeljica i urednica Tončica Čeljuska zagledala u nešto drugo i poslala mu srce.

Tu je i Storyjeva kolumnistica Vlatka Pokos koja je Jošku posvetila i ovotjednu kolumnu.

‘Posljednjih godinu dana puno se govorilo o mladom, iznimno talentiranom igraču Jošku Gvardiolu; bilo je već pomalo i iritantno od prevelikih hvalospjeva. Kao osoba koja voli biti u toku i dobro informirana, obratila sam pozornost i otkrila da je riječ o vrlo zgodnom, skromnom i više nego dobro odgojenom mladiću. Divno je to čuti i vidjeti pa se nadam da će takav i ostati te se uspjeti othrvati brojnim lošim ljudima i zamkama na njegovu uzbudljivom sportskom putu.

Naime, već ga proglašavaju jednim od najboljih stopera svijeta, a tek mu je 20 godina! Novostečena slava zasad se na Joška nije negativno odrazila pa i dalje ostavlja prekrasan dojam jednostavnog, inteligentnog, iskrenog i toplog mladog bića koje vrlo otvoreno govori o svojoj obitelji, jednostavnom životu na Srednjacima i radu s tatom u ribarnici na Dolcu. Neodoljivo’, piše Vlatka u kolumni.

- Reklama-

Najnovije vijesti:

Povijesna odluka za Dinamo: Zajec je predsjednik Dinama! Skender dopredsjednik, izabran IO

Velimir Zajec novi je predsjednik Dinama! Na Skupštini je prisustvovalo 52. člana, osam iz liste 35 nije se pojavilo. Za...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
20.4 ° C
21.1 °
18.2 °
51 %
6.2kmh
0 %
Pet
21 °
Sub
23 °
Ned
19 °
Pon
21 °
Uto
14 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9141
GBP
1,1741
CHF
1,0426
CNY
0,1272
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: