8.4 C
Zagreb
Srijeda, 24 travnja, 2024

Kakav ulov u Parizu: Nogometaš i njegova partnerica uhićeni sa 100 kilograma kokaina

Bez znanja o njegovoj upletenosti, saznali smo da je jedan od naših igrača uhićen u Roissyju zbog krijumčarenja droge, objavio je njegov klub

Pročitajte još:

Martinikanski nogometni reprezentativac Jean-Manuel Nedra (29) i njegova partnerica uhićeni su 31. prosinca u pariškoj zračnoj luci Charles de Gaulle s više od 100 kilograma kokaina skrivenog u kuferima.

Vezni igrač Aiglona i povremeni reprezentativac Martinika i njegova partnerica su posljednjeg dana prošle godine doputovali iz Fort-de-Francea u Pariz, a prilikom carinskog pregleda u njihovoj prtljazi otkriveno je 100 kg kokaina.

Par je priveden istražnom sucu, priopćilo je tužiteljstvo. Mladiću je određen istražni zatvor, a njegova suputnica puštena je na slobodu pod pravosudnim nadzorom.

Klub: Ujedinimo se u borbi protiv ove pošasti

“Bez znanja o njegovoj upletenosti, doznali smo da je jedan od naših igrača uhićen u Roissyju zbog krijumčarenja droge,” objavio je njegov klub.

“Budimo jači nego ikad, ujedinjeni u našoj borbi i edukaciji kroz sport kako bismo se borili protiv ove pošasti. Moramo zaštititi i upozoriti naše mlade na rizike, posljedice i zloporabe ovog okruženja”, dodali su iz kluba.

Nedra je dobro poznat u svijetu martinikanskog nogometa, a do sada je za nacionalnu vrstu upisao 20 nastupa.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
magla
5.1 ° C
7.1 °
4.8 °
93 %
1kmh
20 %
Sri
7 °
Čet
13 °
Pet
18 °
Sub
19 °
Ned
24 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: