6.6 C
Zagreb
Srijeda, 24 travnja, 2024

Šef ukrajinskih obavještajaca o Putinovoj misterioznoj bolesti: ‘Uskoro će umrijeti. Znamo pouzdano od čega boluje’

Rat mora završiti prije njegove smrti. Pobijedit ćemo u 2023. godini. Ljudi se ne bi trebali bojati promjene vlasti u Rusiji, to će biti dobro za sve, veli Budanov

Pročitajte još:

Šef ukrajinske vojno-obavještajne službe Kiril Budanov u intervjuu za ABC govorio je o ukrajinskim planovima za 2023. godinu, a osvrnuo se i na zdravstveno stanje ruskog predsjednika Vladimira Putina, javlja ukrajinska Pravda.

Na pitanje: “Je li Ukrajina napala ruske zračne baze u Rusiji”, ispočetka odgovara na na to pitanje ne može sada odgovoriti, ali da misli “da će moći odgovoriti nakon kraja rata”, ali kad je novinarka preformulirala pitanje “kakva je bila njegova reakcija”, spremno je odgovorio da mu je bilo drago. Jednoznačno je nastavio odgovarati i na druga pitanja koja nisu tražila kategorički odgovor. Upitan “Mislite li da će ih biti još (napada na zračne baze)”, kaže “Mislim da će ih biti”. Na potpitanja ne osobito uvijeno dodaje “Duboko, sve dublje i dublje “. Na pitanje odnosi li se to i na Krim, hladno je presjekao: “Krim je Ukrajina, tamo smijemo koristiti bilo koje oružje “.

Još određeniji je bio odgovarajući na pitanje je li Putin smrtno bolestan. “Naravno da je. Već dulje vrijeme”, rekao je i dodao da misli da “će umrijeti vrlo brzo. Nadam se”.

Ipak, u tome ne vidi kraj rata, jer ističe da tada samo slijedi prijenos vlasti. “Ovaj rat treba završiti prije njegove smrti”. Kaže i kako misle da Putin boluje od raka, a na pitanje zašto misle da je smrtno bolestan, odgovara: “To je jako jednostavno – zato što znamo”, rekao je dodajući da to znaju iz izvora bliskih Putinu.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
oblačno
6.5 ° C
7.2 °
5.1 °
90 %
2.1kmh
100 %
Sri
8 °
Čet
13 °
Pet
18 °
Sub
19 °
Ned
22 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: