6.3 C
Zagreb
Petak, 19 travnja, 2024

Majka ubojice: ‘Zadnji put smo se čuli prekjučer, ništa nije spominjao…’

Imali su često problema, ona bi ga prijavila pa bi po nekoliko mjeseci proveo u zatvoru, potvrdila je majka ubojice Gorana Kneževića. Sumnja se da je sjekirom napao bivšu i ubio joj dijete

Pročitajte još:

Nikakve detalje nam policija nije rekla, znamo ovo što smo pročitali u medijima, u kratkom telefonskom razgovoru kazala nam je majka Gorana Kneževića (43), koji je u srijedu navečer napao bivšu suprugu (42) sjekirom te ubio njezinu jednoipolgodišnju kćer.

Majka, koja je pod dojmom događaja, još ne može vjerovati da bi njezin sin učinio to za što ga terete.

”Posljednji put smo se čuli prekjučer, ništa nije spominjao da nešto planira ili se na bilo što žalio. Ovamo nije ni dolazio tamo negdje od Božića”, kazala je njegova majka, koja inače živi u Hrvatskoj Dubici.

Kaže da su njezin sin i bivša partnerica stalno imali problema. ”Ona bi ga prijavila pa bi ga strpali u zatvor na nekoliko mjeseci. Kad bi izišao opet bi se vratio”, rekla je i uz ispriku završila razgovor.

Podsjetimo, policija je u srijedu 4. siječnja oko 20:30 zaprimila više poziva koji su prijaljivali nasilje u obitelji na Peščenici. Prvi put zvala je 42-godišnjakinja kako bi prijavila da je alkoholizirani bivši suprug zlostavlja. Zatim je stigla dojava o svađi na cesti, a onda i o ozljeđivanju sjekirom.

”Odmah po prvom pozivu na mjesto događaja izašli su policajci, koji su dolaskom na mjesto događaja utvrdili da je 43-godišnjak sjekirom zadao udarce u područje glave djetetu i majki djeteta. One su pronađene u teškom stanju i policijski službenici su im na mjestu događaja odmah počeli pružati prvu pomoć do dolaska hitne medicinske pomoći”, otkrila je policija.

Napadač se nakon krvavog pohoda autombilom dao u bijeg, a nije poznata točna putanja njegova kretanja, no zna se da je završio na obilaznici gdje je udario autom u zaštitnu ogradu. Zatim je otišao na autocestu i bacio se pod vozilo.

Sljedećeg jutra u ranim jutarnjim satima stigla je strašna informacija – dijete je od zadobivenih ozljeda preminulo. Majka ubijene djevojčice zadobila je teške ozljede glave i operirana je, a još uvijek je u kritičnom stanju, prenosi 24sata.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
3.3 ° C
6.5 °
0.8 °
88 %
1kmh
0 %
Pet
14 °
Sub
10 °
Ned
7 °
Pon
9 °
Uto
9 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: