12.5 C
Zagreb
Petak, 26 travnja, 2024

Otac Marka Livaje poginuo je sinoć u teškoj prometnoj nesreći

Pročitajte još:

Prometna nesreća dogodila se u 1.22 sata na brzoj cesti u Kaštel Sućurcu gdje je došlo do sudara osobnog automobila i motocikla, a motociklist je smrtno stradao na mjestu događaja

U teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila sinoć u Kaštel Sućurcu tragično je na motoru stradao Milan Livaja, otac Hajdukovog nogometaša Marka. Vijest je potvrdio Hajduk na svojim službenim stranicama te izrazio sućut Marku i njegovoj obitelji:

– Dragom Marku i njegovoj obitelji HNK Hajduk upućuje iskrene izraze sućuti u povodu iznenadnog i nenadoknadivog gubitka dragog mu oca. Cijeli klub je uz njega i daje mu maksimalnu podršku u ovim teškim trenucima. Sve naše misli su uz njega i njegovu obitelj.

U policijskom izvještaju stoji kako je teškoj prometnoj nesreći, koja se dogodila u prvim satima nedjelje u Kaštelima, smrtno stradao vozač motocikla čiji identitet nije naveden. Prometna nesreća dogodila se u 1.22 sata na brzoj cesti u Kaštel Sućurcu gdje je došlo do sudara osobnog automobila i motocikla, a motociklist je smrtno stradao na mjestu događaja. Promet je bio zatvoren u oba smjera i preusmjeravan ispod nadvožnjaka, a detalji nesreće bit će poznati nakon očevida.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
11.4 ° C
11.8 °
6.4 °
76 %
1kmh
0 %
Sub
20 °
Ned
24 °
Pon
24 °
Uto
22 °
Sri
13 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: