17.7 C
Zagreb
Srijeda, 8 svibnja, 2024

Španjolski mediji: Ancelotti ‘zakucao’ Modrića na klupu, postavio mu je ultimatum

Sport navodi i da je Real nezadovoljan Modrićem. Smeta im to što je s 37 godina na leđima ovih dana igrao za Hrvatsku protiv Walesa i Turske. Ako s 38 godina ne napusti hrvatsku reprezentaciju, Modrić neće dobiti novi ugovor

Pročitajte još:

Real Madrid iduće bi sezone mogao znatno promijeniti momčad, a to znači da neće svim igračima biti produljen ugovor. Luka Modrić je među igračima za koje se još ne zna hoće li dobiti novi ugovor. Modrić je već najavio kako ne želi u Saudijsku Arabiju nego želi završiti karijeru u Realu, ali ne zavisi sve o njemu.

Real i Modrić se udaljavaju, piše španjolski Sport te navodi da je kapetan hrvatske reprezentacije uzrujan zbog situacije. Navode da ga nitko iz kluba nije nazvao da poragzovara o novom ugovoru. Real želi dovesti pojačanja u veznom redu i o tome ovisi hoće li zadržati Modrića i Ceballosa koji imaju ponude drugih klubova.

Luka Modrić (37) proveo je cijelu utakmicu na klupi u velikoj pobjedi Real Madrida 6-0 protiv Valladolida. ‘Kraljevski klub’ uvjerljivo je slavio na domaćem terenu nakon reprezentativne stanke, a kapetan Hrvatske nije ni ulazio u igru.

To je zapravo prvi put od 5. listopada da je Modrić bio na zapisniku, a da mu trener Carlo Ancelotti nije dao ni minutu na terenu. Tada je odgledao utakmicu Lige prvaka protiv Šahtara, a sad mu je Ancelotti dao odmor. Ili poruku?

Međutim, Ancelotti nije Modrića ostavio na klupi kako bi mu ‘očitao lekciju’. Talijanski strateg fantastično upravlja Hrvatom i uvijek ga čuva za one najvažnije utakmice, a nema bitnijeg susreta od El Clasica koji kuca na vrata.

Već u srijedu Real igra uzvratnu utakmicu polufinala Kupa kralja protiv Barcelone. Katalonski klub ima ogromnu prednost od 12 bodova u španjolskom prvenstvu i tu je priča praktički već gotova. Stoga nije imalo smisla trošiti Modrića u utakmici koja nema veliku važnost, Valladolid je među najgorim momčadima u Španjolskom prvenstvu, a vidjeli smo da ih je Real s lakoćom deklasirao.

S druge strane, Real ispred sebe ima još četvrtfinale Lige prvaka, koja je svakako prioritet, ali bi im trijumf u Kupu kralja spasio sezonu u Španjolskoj. Barcelona je u prvoj utakmici slavila na Santiago Bernabeuu s 1-0 i sukladno tome je i favorit za prolazak dalje, ali za Real je dobra vijest što će imati svježeg Modrića ponovno u sastavu već u srijedu.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
isprekidani oblaci
17.7 ° C
17.8 °
15.4 °
79 %
6.2kmh
75 %
Sri
18 °
Čet
20 °
Pet
22 °
Sub
23 °
Ned
25 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9299
GBP
1,1617
CHF
1,0239
CNY
0,1287
HUF
0,0026
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: