11.8 C
Zagreb
Nedjelja, 28 travnja, 2024

Schmeichel otkrio šokantne detalje: UEFA Dancima dala tri opcije nakon prekida!

Pročitajte još:

Bez obzira na dramatičnu scenu i borbu za živog Christiana Eriksena utakmica Evropskog prvenstva između Danske i Finske je privedena kraju.

Dva dana nakon meča, legendarni vratar i bivši europski prvak Peter Schmeichel govorio je o detaljima onoga što se događalo iza kulisa Parkena.

Voditelji su ga pitali jesu li igrači sami odlučili nastaviti utakmicu, a on je dao podosta šokantan odgovor. “Pa, to je zanimljivo pitanje. Zapravo sam vidio što je UEFA poručila nakon utakmice i tvrdili su da je odluka igrača bila da se utakmica nastavi. Ali to baš i nije istina. Naime, UEFA je dala na izbor igračima tri opcije, jedna je bila nastaviti odmah i odigrati posljednjih 50 minuta utakmice. Druga je bila da se nastavi drugi dan u podne i da se odigra tih preostalih 50 minuta i treća je da se Danska povuče i da se upiše 3:0 rezultat Finskoj”, otkrio je Schmeichel.

christian eriksen
Foto: EPA

“Sada vi zaključite sami. Jesu li igrači bili ti koji su donijeli odluku o nastavku utakmice? Jesu li uopće imali izbora? Mislim da nisu. Kao što ste mogli čuti i od trenera kasnije, on jako žali što je igrače vratio na utakmicu nakon onakve traume”, kazao je legendarni Danac.

Podsjetimo, u 43. minuti Christian Eriksen se srušio iz čista mira, nakon čega su mu liječnici morali spašavati život. Nakon nešto više od sat vremena objavljeno je da je Eriksen pri svijesti te da će s njim biti sve u redu. Utakmica Danske i Finske se nastavila od 20:30, a Finci su na kraju pobijedili 1:0 golom Joela Pohjanpala.

UEFA-ine opcije nisu se svidjele legendarnom danskom golmanu Peteru Schmeichelu.

“Opcije koje je sinoć UEFA-a ponudila igračima – nastavak utakmice ili igranje danas – bile su smiješne. Ne mogu to razumjeti.”

Danska sljedeće kolo igra protiv Belgije, a Finska protiv Rusije.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
10 ° C
11.6 °
6.1 °
84 %
1.5kmh
0 %
Ned
24 °
Pon
25 °
Uto
25 °
Sri
22 °
Čet
15 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: