13.7 C
Zagreb
Petak, 3 svibnja, 2024

Bivši šef Imunološkog: Ima novu genijalnu teoriju, pita se pretvara li nas cjepivo u mobilne uređaje

Pročitajte još:

Biolog Srećko Sladoljev, koji se prometnuo u jednog od najistaknutijih antivaksera u Hrvatskoj, inače nekadašnji voditelj Odjela razvoja i istraživanja Imunološkog zavoda, ovih dana je objavio novu teoriju zavjere o cijepljenju protiv koronavirusa. On je svoje pratitelje na Facebooku uputio da provjere bilježe li njihovi mobiteli u prisutnosti cijepljenih “prisutnost rijetko korištenih uređaja”, te gasi li se ta informacija kada se cijepljene osobe udalje.

Sladoljev primjećuje kako o toj pojavi pišu brojni korisnici društvenih mreža pa zaključuje da je to, ako je točno, zadatak za policiju. “Naime, u mRNK cjepivima otkriven je grafenov dioksid čija “ljekovitost” u cjepivu, barem meni, nije poznata, ali nam je svima poznat magnetizirajući učinak cjepiva na tkiva oko mjesta uboda”, napisao je. Potom ide korak dalje i pita se postajemo li mobilni uređaji.

Njegovu objavu prenosimo u cijelosti i bez intervencija.

“Provjerite da li u PRISUTNOSTI CIJEPLJENIH vaši mobilni uređaji zaista bilježe prisutnost ‘rijetko korištenih uređaja’, a informacija se gasi ako odu? Ako je točno o čemu svjedoče brojni preko društvenih mreža, tada je to zadatak za policiju Naime, u mRNK cjepivima otkriven je grafenov dioksid čija ‘ljekovitost’ u cjepivu, barem meni, nije poznata, ali nam je svima poznat magnetizirajući učinak cjepiva na tkiva oko mjesta uboda.

Da li je grafenov dioksid odgovoran za neobičnu pojavu postvakcinalnog magnetizma? Da li je gafenov dioksid možda odgovoran da primitkom cjepiva postajemo rijetki ‘mobilni’ uređaji?” napisao je Sladoljev.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
blaga naoblaka
13.7 ° C
13.8 °
12.1 °
77 %
4.1kmh
20 %
Pet
14 °
Sub
21 °
Ned
23 °
Pon
23 °
Uto
22 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9309
GBP
1,1691
CHF
1,0255
CNY
0,1286
HUF
0,0026
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: