10.4 C
Zagreb
Četvrtak, 25 travnja, 2024

Bojna Azov objavila snimku borbe u Mariuoplju iz zasjede uništio ruski konvoj u Mariupolju

Pročitajte još:

Bojna Azov objavila je novu snimku koja prikazuje ukrajinske snage iz Mariupolja kako iz zasjede uništavaju ruski vojni konvoj, piše CNN.

Medij također piše da je geolocirao i provjerio autentičnost videa te napominje da nije još jasno kada je došlo do zasjede.

Ukrajinsku zasjedu snimio je dron, a na snimci se vidi ruski konvoj od šest vozila koji se kreće Metallurgist avenijom prema jugu Mariupolja.

Konvoj skreće s ceste na pločnik te kako se dron primiče vidi se devet ukrajinskih trupa koje se približavaju konvoju. Snimka staje u trenutku kada vojnici pucaju na vozila.

U idućem kadru, barem tri od šest vozila su u plamenu. Simbol Z mogao se jasno iščitati na barem dva vozila.

Ranije je ukrajinsko ministarstvo obrane objavilo da je situacija u Mariupolju, luci na Azovskom moru koja je pod opsadom ruskih snaga, ekstremno teška, no da se grad još brani.

Glasnogovornik Oleksandr Motuzyanyk također je rekao da su se bombardiranja ruskih vojnih zrakoplova u posljednje vrijeme povećala za više od 50 posto.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
isprekidani oblaci
10.4 ° C
12.8 °
7.1 °
70 %
2.6kmh
75 %
Čet
11 °
Pet
17 °
Sub
19 °
Ned
23 °
Pon
25 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: