10.4 C
Zagreb
Subota, 27 travnja, 2024

Brazilska supruga ‘Kuhala penis svog supruga u tavi nakon što ga je ubila “u samoobrani!

Pročitajte još:

Dayane Cristina Rodrigues Machado (33) iz Sao Goncala u Brazilu uhićena je 7. lipnja zbog sumnje da je ubila supruga Andrea prije nego što mu je odrezala penis i ispekla ga, javlja Daily Mail.

Žena je uhićena u Brazilu zbog sumnje da je ubila supruga prije nego što mu je odrezala penis i kuhala.

Policajci su pozvani u kuću para u susjedstvu Santa Catarine i unutra pronašli beživotno, golo i unakaženo tijelo žrtve.

Prema navodima policajaca, supruga mu je odrezala penis i skuhala ga u sojinom ulju u tavi.

Vjeruju da se zločin dogodio oko 4 sata ujutro nakon što se par posvađao oko razdvajanja, prema izvješćima.

Policajci su s mjesta događaja zaplijenili kuhinjski nož za koji se vjerovalo da je ona njime ubila supruga i potom ga raskomadala.

Ona je odmah uhićena i optužena za ubojstvo i oskvrnuće mrtvog tijela. Ona i suprug, navodno, su deset godina bili zajedno te su dvije godine živjeli odvojeno, a unatoč tome su se i dalje viđali.

Imaju osmogodišnjeg sina i petogodišnju kćer, a zajedno su vodili pizzeriju. Nije jasno jesu li djeca bila prisutna u kući u vrijeme zločina. No, poznato je da je par izašao u snack bar i nakon toga su se počeli svađati.

Dayaneina odvjetnica Carla Policarpo rekla je da je Andre prijetio njenoj klijentici te da ga je ona ubila u samoobrani. Njegova sestra Adriana Santos, pak, tvrdi da je Dayane njenog brata ubila iz osvete jer ju je varao. Njihovi rođaci su otkrili da se par neprestano tukao, a Dayane je jednom prilikom čak prijavila svog supruga policiji.

“Nije prihvatio kraj veze i rekao joj je da ako ona ne može biti s njim, ne može biti ni s kim”, kazala je Dayaneina odvjetnica koja je još istaknula i kako se njena klijentica kaje zbog toga što je napravila. Ona se je navodno sama predala policiji. Istraga je u tijeku.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
8.6 ° C
9.4 °
3.6 °
87 %
1.5kmh
0 %
Sub
20 °
Ned
23 °
Pon
25 °
Uto
23 °
Sri
19 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: