11 C
Zagreb
Petak, 3 svibnja, 2024

Dubrovački gradonačelnik: Nakon moje izjave o antivakserima dobio sam na desetke prijetećih poruka

Pročitajte još:

Dubrovački gradonačelnik Mato Franković na Facebooku se osvrnuo da dobre turističke rezultate te otkrio kako je nakon svoje izjave kojom poziva na cijepljenje dobio na desetke prijetnji.

Na Facebooku je sinoć pak istaknuo kako je na Stradunu trenutno 4599 ljudi.

Dubrovački gradonačelnik Mato Franković na Facebook profilu osvrnuo se na dobre turističke rezultate koji su ostvareni u Gradu, ali je uputio i apel svim sugrađanima da ako dođe delta soj u Grad, bit će kasno za cijepljenje.

Turistička sezona je krenula. Idemo u dobrom smjeru. Međutim ako se svi koji mogu ne cijepe neće ovo dugo trajati. Moramo biti svjesni da će delta soj doći u naš Grad, a tada će biti kasno za cijepljenje. Ako ne postignemo veću procijepljenost od one koju imamo sada prekinut će se sezona, a time će se u potpunosti ugroziti Dubrovačko gospodarstvo. Sve je na nama.

Danas nakon moje izjave o antivakserima dobio sam na desetke prijetećih poruka. Nemam problema s tim jer znam što je interes zajednice, a interes zajednice je uvijek u našem Gradu bio ispred interesa pojedinca”, napisao je Franković.

Podsjetimo, on je u subotu ocijenio nedovoljnim 47 posto procijepljenih u Dubrovniku pa je pozvao Vladu RH da poduzme sve kako bi se uvela najveća moguća ograničenja za one koji se mogu, ali ne žele cijepiti.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
11 ° C
12.6 °
10.8 °
93 %
1kmh
0 %
Pet
11 °
Sub
20 °
Ned
23 °
Pon
22 °
Uto
21 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9314
GBP
1,1693
CHF
1,0244
CNY
0,1287
HUF
0,0026
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: