7.9 C
Zagreb
Subota, 27 travnja, 2024

Grozan verbalni napad na Biljanu Borzan i prekid prijenosa: Morali su prekinuti intervju, ‘I ranije me vrijeđao’

Pročitajte još:

Muškarac je biciklom kružio oko Borzan i Puljić Šego te izgovarao vulgarne, gnjusne i prostačke uvrede

Hrvatska europarlamentarka Biljana Borzan doživjela je grozan verbalni napad tijekom gostovanja na N1 televiziji.

Borzan je odgovarala na pitanja novinarke Ive Puljić Šego na Trgu Ante Starčevića kad je njihov razgovor naprasno prekinuo prostak koji je prema SDP-ovki uputio bujicu uvreda.

Reporterka se ispričala gledateljima i zatražila od muškarca da prestane s vrijeđanjem, ali on je nastavio psovati pa je prijenos prekinut.

N1 se i na Twitteru ispričao gledateljima zbog divljačkog napada na Biljanu Borzan. “Zbog vulgarnog ispada muškarca u Osijeku prekinut intervju s Biljanom Borzan na N1 televiziji… Ispričavamo se i gospođi Borzan, ali i gledateljima što su to morali slušati.”

Oštre su reakcije uputili SDP te istaknutiji članovi stranke. “Najoštrije osuđujemo napad i uvrede upućene našoj europarlamentarki i potpredsjednici SDP-a Biljani Borzan u emisiji uživo na N1 televiziji. Svakodnevno svjedočimo različitim oblicima mržnje i diskriminacije prema manjinama, kao i pokušajima usmjeravanja zemlje u desni radikalizam. Govor mržnje i bilo kakav oblik nasilja nikada nisu opravdani i zato ih ne smijemo tolerirati! Hrvatska mora biti otvorena, tolerantna, napredna europska zemlja u kojoj će se svaki njen građanin osjećati sigurno, a zakoni će za svih vrijediti jednako”, poručili su iz SDP-a.

Borzan o ispadu: ‘Zvali su me iz policije da moram dati iskaz’

Biljana Borzan za N1 je komentirala sramotan incident.

“To je psihički bolestan čovjek, i ranije me vrijeđao. Zvali su me iz policije da moram dati iskaz, ja nisam nikoga zvala niti sam ga prijavljivala”, rekla je Borzan.

“Iznenadila sam se što mene policija zove. Rekli su da prekršaj postoji, ali da moraju utvrditi ima li elemenata kaznenog djela”, kaže. Dodala je kako ju je spomenuti muškarac u nekoliko navrata već vrijeđao na ulici.

“Ne znam ni kako se zove, ja ga dosad nisam ni prijavljivala, jer ne znam što da kažem policiji. Sad ima snimka pa neka ga policija traži”, rekla je Borzan za N1.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
8.6 ° C
9.4 °
3.6 °
87 %
1.5kmh
0 %
Sub
20 °
Ned
23 °
Pon
25 °
Uto
23 °
Sri
19 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: