9.8 C
Zagreb
Petak, 29 ožujka, 2024

Horvatinčić poslao poruku: ‘Od sutra stanujem na novoj adresi: Zatvor Remetinec. Osudio me nenadležan sud’

Pročitajte još:

Tomislav Horvatinčić putem Messengera danas je poslao poruku svojim prijateljima i poznanicima kako ‘od sutra stanuje na novoj adresi, zatvor Remetinec’

Tomislav Horvatinčić napisao je poruku svojim prijateljima i poznanicima koju im je poslao putem Messengera, a u kojoj ih je obavijestio kako ‘od sutra stanuje na novoj adresi, zatvoru Remetinec’.

Horvatinčić, pravomoćno osuđen na 4 godine i 10 mjeseci zatvora zbog izbjegavanja pomorske nesreće u kojoj je poginuo talijanski bračni par Salpietro, prijatelje i poznanike obavijestio je kako nakon toga ne zna u koju će kaznionicu. Pomorska nesreća dogodila se u kolovozu 2011. godine.

“Dragi prijatelji, od sutra stanujem na novoj adresi: zatvor Remetinec… nakon toga, ne znam u koju kaznionicu? Razlog: prometna nesreća na moru, po kojoj sam suđen da sam NAMJERNO UBIO DVOJE TALIJANA. Četiri god i deset mj. zatvora. Da je to slučajno bio nehaj, kazna bi bila do jedne godine zatvora ili uvjetna. Osim toga, sudio me nenadležan sud. Pametnome dosta. Sve vas volim i poštujem! Tomo Horvatinčić”.
Od tragične pomorske nesreće u kojoj su poginuli supružnici Salpietro u kolovozu 2011. prošlo je gotovo deset godina.

Iako je prošlo više od godinu i pol, poduzetnik još nije u zatvoru.

- Reklama-

Najnovije vijesti:

Povijesna odluka za Dinamo: Zajec je predsjednik Dinama! Skender dopredsjednik, izabran IO

Velimir Zajec novi je predsjednik Dinama! Na Skupštini je prisustvovalo 52. člana, osam iz liste 35 nije se pojavilo. Za...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
8.7 ° C
11.5 °
6.1 °
82 %
2.1kmh
0 %
Pet
21 °
Sub
23 °
Ned
20 °
Pon
21 °
Uto
16 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9141
GBP
1,1741
CHF
1,0426
CNY
0,1272
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: