6.2 C
Zagreb
Četvrtak, 25 travnja, 2024

Avion hitno sletio u Zagreb, putnici u panici! ‘Putnik je htio otvoriti vrata u letu, vikao je: Vidimo se u raju’

Pročitajte još:

Putnici su za britanske medije izjavili da je putnik usred leta konzumirao bijeli prah i molio se među sjedalima na podu kabine. Prije nego što je krenuo prema izlazu za slučaj nužde, putnicima je vikao “vidimo se u raju”

Putnici britanskog TUI-a na letu iz Paphosa za Manchester su u ponedjeljak proživjeli pravu dramu na letu. Naime, iako su trebali krenuti oko 17 sati, prvo je s Cipra poletio šest sati kasnije. No, ni tu nije bio kraj pa su zbog problematičnog putnika morali prisilno sletjeti u Zagreb, javlja Croatian Aviation.

Putnici su za Manchester Evening New izjavili da je putnik usred leta konzumirao bijeli prah – prema navodima mnogih radilo se o kokainu – te se molio među sjedalima na podu kabine. Prije nego što je krenuo prema izlazu za slučaj nužde, putnicima je vikao “vidimo se u raju”, a zatim je pokušao i otvoriti vrata dok je zrakoplov bio na visini krstarenja.

Uznemireni putnici, među kojima su bile i brojne obitelji s malom djecom, našli su se u panici, a nekoliko je putnika srušilo problematičnog putnika na tlo te su ga spriječili u suludom naumu iako, na toj visini, putnik vjerojatno ne bi bio u stanju otvoriti vrata zrakoplova.

Zrakoplov je u 1 sat ujutro sletio u zagrebačku zračnu luku, a putnici su se požalili na organizaciju njihova prihvata u Zagrebu. Naime, nitko ih nije dočekao te su noć proveli na podu putničkog terminala, bez hrane i pića. Tek rano ujutro prevezeni su u obližnje hotele, nakon čega su dobili obavijest da će njihov avion prema Manchesteru iz Zagreba poletjeti u utorak, 16. kolovoza, u večernjim satima. Druge opcije nije bilo s obzirom na to da je radno vrijeme posade isteklo.

Iz TUI-a su se ispričali svim putnicima, i za kašnjenje i za probleme koje su doživjeli na samom letu. Navedeni putnik ispraćen je iz zrakoplova pod pratnjom policije te nije sljedećeg dana nastavio putovanje prema Manchesteru.

Zrakoplov je u utorak, u 20 sati i 30 minuta poletio iz Zagreba prema Manchesteru, gdje su putnici stigli s otprilike 26 sati kašnjenja.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
6.2 ° C
7.2 °
4.8 °
92 %
1kmh
0 %
Čet
13 °
Pet
17 °
Sub
18 °
Ned
23 °
Pon
21 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: