5.9 C
Zagreb
Četvrtak, 18 travnja, 2024

Dramatična ispovijest oca iz Dugog Sela: Sina su mi pretukli ispred škole, pitali navija li za Dinamo

Pročitajte još:

Trojica maskiranih huligana nogom su u glavu izudarala mog sina koji je u subotu u večernjim satima sjedio na stepenicama u blizini Osnovne škole Ivan Benković u Dugom Selu – napisao je na Facebooku otac dječaka.

Dječakov otac, Mario Kociper, na Facebooku je objavio dramatičnu ispovijest.

“Trojica maskiranih huligana nogom su u glavu izudarala mog sina koji je sjedio na stepenicama u blizini Osnovne škole Ivan Benković u Dugom Selu”, napisao je na Facebooku otac dječaka. Prenosimo njegovu objavu:

“Dragi prijatelji, žao mi je što ovo moram napisati: Do sad sam objavu stavio po dugoselskim grupama, a sad stavljam i ovdje! Sinoć oko 21,15 sati moje dijete moglo biti pokojno! Gdje? Ispred OŠ Ivan Benković! Kako? Tako što su ga tri huligana iscipelarila udarcima nogom u glavu dok je sjedio na stepenicama ispred škole, a još njih nekoliko je držalo stražu, promatralo i snimalo mobitelima! Koji je bio povod napada? Jesi li kršten? Zašto imaš dugu kosu? Navijaš li za Dinamo? I na kraju: “Ako nam ne daš cigaretu dobit ćeš batina”! Samo da pripomenem da moj klinac ne puši!

Ekipica je hrabro došla unaprijed maskirana s bandanama preko lica i s kapuljačama na glavi – kao da su planirali poduhvat! S obzirom da se slična stvar, koliko sam shvatio iz razgovora s policijom i s osobljem na hitnoj u bolnici Rebro, već dogodila dvojici dječaka prije koji mjesec, pozivam roditelje tih dječaka da mi se jave! Također molim sve za pomoć – ukoliko znate bilo što o događaju – molim javite nama ili policiji!

Video nadzor ispred škole je u funkciji tako da snimka postoji! Obavili smo na hitnoj na Rebru preglede (ct, otorinac, oftalmolog) i zasad stvari stoje prilično dobro! Poduzet ćemo sve da se mladim huliganima stane na kraj! Danas naše dijete, sutra nečije drugo! Zar nam se treba dogoditi Luka Ritz u Dugom Selu? Vjerujte malo je falilo danas!”, napisao je.

“I usput, molim nadležne da onu lažnu tablu “grad prijatelj djece”maknu s ulaza u Selo!”

“U međuvremenu smo primili jako puno poziva i poruka u kojima nam se javljate, nudite pomoć i raspitujete se što se dogodilo! Hvala Vam svima od srca! Iskreno, ne stignem danas sve ni pročitati na društvenim mrežama i trudim se svima odgovoriti ali mi se čini kao besmislen posao jer na svaku odgovorenu poruku ili poziv dobijem još dva!

Na ovaj sam se potez odlučio čim sam saznao da moj klinac nije prvi kojem se to dogodilo i da se iste napadače dovodi u vezu s raznim zlostavljanjima po našem Gradu. Gradu u kojem se na sreću sve zna i jako brzo sazna. Napadačima inteligencija nije baš jača strana pa vjerujem da će kad ih se malo stisne njihova maskerada biti besmislena.

Mi smo kao roditelji odlučili s ovim slučajem ići javno jer smo u komunikaciji s drugim roditeljima čija su djeca zlostavljana, shvatili da institucije nažalost nisu od prevelike koristi. Trenutno se zbrajamo i najvažnije nam je da je klinac puno bolje nego što je to jučer izgledalo. A od sutra krećemo u borbu – ne samo za prava našeg djeteta, već i za prava svih onih koji sustavno trpe torturu nekolicine pojedinaca o kojima sve institucije u gradu znaju sve što trebaju znati, ali iz nepoznatog razloga ne poduzimaju poteze da se stvari riješe na adekvatan način! O svemu ću vas obavještavati preko društvenih mreža.

Za početak – zahvaljujemo na podršci i molim vas ako ste imali iskustva slična našem obavezno se javite! Prikupljamo informacije i svaka koju nemamo će nam dobro doći”, napisao je otac pretučenog dječaka.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
4 ° C
6.5 °
3.1 °
100 %
1kmh
0 %
Čet
12 °
Pet
14 °
Sub
11 °
Ned
10 °
Pon
9 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: