7.9 C
Zagreb
Četvrtak, 25 travnja, 2024

Milanović o supruzi: Da je to meni mama napravila kad sam imao 17 godina, ja bih poludio, ali mama je mama

Pročitajte još:

UVukovaru se danas obilježava 15. godišnjice smrti pukovnika HV-a Marka Babića. Na obljetnicu je stigao i predsjednik Republike i vrhovni zapovjednik Oružanih snaga Zoran Milanović.

Predsjednik je položio vijenac na grob pukovnika HV-a Marka Babića na Memorijalnom groblju žrtava iz Domovinskog rata.

Predsjednik Zoran Milanović komentirao je medijske napise o mailu koji je njegova supruga poslala školi koju pohađa njegov sin, a onda su ocjene dignute.

“Utjecaj moje supruge je nikakav. Ona radi na nekom odjelu, ali je supruga predsjednika. Ja sam za to da roditelji komuniciraju s nastavnicima na ovakav način, da ne zove Jandrokovića da radi to za nju. Ja sam bio svim srcem za to da Marko ide u privatnu školu, to je inače posljednja opcija, ali kad si u ovakvoj situaciji, onda je to zaštita. Onda te na zub uzme banda, koja te difamira, kao mene u zadnjih pet godina i tijekom dva izborna kruga”, komentirao je Milanović napise o njenoj intervenciji u školi.

“Naš mlađi sin ima 17 godina, to više nije dijete, on je već odavno sazrio, da je to meni mama napravila kad sam imao 17 godina, ja bih poludio, ali mama je mama”, kazao je.

“Kriminalna organizacija Handžar media je to pripremila. Što se ne bave toliko ovim svinjarijama koje izvodi Banožić. Ja nisam to pismo pisao, ja sam bio za to da Marko ide u privatnu školu, privatne škole su zadnji izbor. Ovako te na zub uzme banda”, rekao je Milanović.

“Ovdje je netko bio optužen, to sam ja ustvari, ne moja žena. Novinarima se šalje mejl koji je napisala moja žena, sve drugo je laž. Imaš mejl star dva tjedna koji je poslala gđa Musić Milanović, u kojem govori o stvarima koje nemaju veze s ocjenama”, kazao je.

“Uvijek sam na te koji imaju sve petice gledao čudno, pa i na svog sina”
“Zašto je Sanja imala potrebu istjerivati pravdu na transparentan način… To je njena stvar, ali i moja… Što radi Jutarnji s tim mejlom. Normalno, objave ga. Koji drugi dokaz imaš? Osim laži? Što je sa zaštitom interesa maloljetnika? Za mene je to odrasli klipan, ne tražim milost od tog šljama. Moja supruga je na sve usmeno upozoravala par mjeseci. Kad je sve završila, imala je potrebu to sve napisati. Ja ne bih. Ali pozivam sve roditelje da to naprave… Uvijek sam na te koji imaju sve petice gledao čudno. Pa i na svog sina. Zato ga i podbadam redovito. Fućkaš ti sve petice, ima i bitnijih stvari u životu.”

“Jučer popodne ženu mi zove Ana Hanžeković. Inače bih je prijavio SOA-i radi uznemiravanja, ovako je blokirana. Rekla je: “Znaš, sprema se neki tekst, pa bi bilo dobro da odgovoriš odmah. Odmah Hanza medija dobiva mejl moje supruge, dok oni nisu ni znali da ikakav mejl postoji. Ja ga nikad ne bih objavio.”

“Zezat će ga u klubu zbog petica”
“Pitat će te zašto imaš pet iz matematike. Jaka stvar, imati sve petice. Zezat će ga u klubu zbog toga. Mislim, bit će štreber najobičniji, ne? To ti je kad si dobar učenik. Smatram da je ovo gubljenje vremena, mislim da je naš mali trebao ići u privatnu školu. Tako se zaštitiš od ološa. Nek’ ispitaju kako je školu prošao glupi Bane (op. a. ministar Banožić).”

“Superodlikaša ima jako malo u gimnazijama. Nije baš da svatko ima sve petice. Ja na to gledam posprdno. Uvijek su mi bili sumnjivi takvi tipovi.” Upitan zašto je supruga mejl slala sa službene adrese, kazao je: “Nema drugi. Što im je zaprijetila da će ih zaraziti covidom? Ako ne budete dobri, završit ćete na respiratorima”.

“Ako vam djeca imaju ambiciju imati sve pet, obeshrabrite ih. To nije dobro. Poruka roditeljima, ako vas nešto tišti, šaljite mejlove, ostavite trag. Ali morate razumjeti i profesore, imaju puno posla… Škola mora redovito održavati nastavu, ne može se događati da nema nastave. To je obveza škole. Škola je gotova, još godinu dana i moj sin će završiti srednju školu. A onda će se upisati u HDZ”, rekao je.

O BiH
“U BiH počinje izborni proces. Što sam trebao napraviti u Madridu? Bacit’ bombu ko’ Boško Buha. Ja sam napravio sve, Plenković se ne bi usudio sjesti na avion i otići tamo. Ja sam tamo bio. Ja sam tamo bio… Bolest u BiH se zove hipertenzija koju morate tretirati stalno, inače će vas ubiti, to je visoki tlak. Uvijek ćete naći nekog Hrvata kojeg će se kupiti da za njega drugi glasaju. Alijina stranka ima Hrvate za Dom naroda. Kako se to zove? Let iznad kukavičjeg gnijezda”, kazao je Milanović.

“Neka mi netko objasni – što rade Hrvati, kandidati SDA na listama? Oni će se boriti za hrvatske interese? Što radi sabor, što rade samozadovoljni ljudi? Što radi HDZ? Možda namještaju bolje ocjene svojoj djeci, ponavljačima. Izborni zakon nije promijenjen.”

“Bundestag radi na deklaraciji o BiH. Sponzor, odnosno autor te deklaracije se ne zove ni Hrvoje ni Jovan, nego vjerojatno Muhamed. Znate me, ne nemam ništa protiv Bošnjaka. U toj deklaraciji se BiH zaziva kao građanska država. To je ustvari državna politika Njemačke. Što bismo mi trebali napraviti? Imamo Bošnjaka koji glumi građanina, penetrirao je u SPD… Gdje su tu Hrvati? Kukavičje gnijezdo.

Što radi sabor? Pripremamo li neku svoju deklaraciju? U kojoj ćemo reći – sikter! Ovo je izdaja ljudi! Izdajnička vlada… Ovdje nema opasnosti za RH, samo za Plenkovića. I za onog bijednika, kafilerdžiju. Onog čiju smjenu traže suverenisti. On je nesposoban. Što radi sabor? Što rade hrvatski zastupnici koji zastupaju BiH? Zovko je kupila stan u Splitu i ona se ne misli vratiti u Hercegovinu. A Čović živi u Mostaru…”

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
magla
6.9 ° C
7.7 °
5.8 °
93 %
0.5kmh
75 %
Čet
13 °
Pet
17 °
Sub
20 °
Ned
23 °
Pon
24 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: