6.9 C
Zagreb
Utorak, 23 travnja, 2024

Ovo su češki Grobari pretučeni u Makarskoj: Krvavi su završili u bolnici, jedan je kritično?!

Pročitajte još:

Navijači beogradskog Partizana su se hvalili kako i u Makarskoj mogu slobodno sjediti u restoranu pa su dobili batine

Navijači beogradskog Partizana po Facebooku su se hvalili kako i u Makarskoj mogu slobodno sjediti u restoranu i to u majicama s obilježjima Partizana, nakon čega ih je pretukla grupa nepoznatih muškaraca.

Novinari Slobodne Dalmacije prošetali su Jadranskom ulicom i od stanara doznali da je nakon napada, policija ”češljala” cijelu ulicu.

– Policajci su čak tražili nešto po kontejnerima i koliko sam shvatio, tražili su i kamere te snimke nadzornih kamera trgovina koje se nalaze u Kalalargi i Prvosvibanjskoj ulici jer je u napadu sudjelovalo i jedan od mladića pa su preko snimki htjeli vidjeti gdje se sve kretao – kazao je stanar Jadranske koji nije vidio napad.

25057405
Facebook

Napadnuti su zbog majica s obilježjem beogradskog kluba Partizan. Barem tako tvrde muškaraci koji su sjedili u restoranu u Makarskoj. Prvo su na društvenim mrežama objavljivali fotografije za stolom, uz opis kako “I u Hrvatskoj svakog dana, pravi Grobar nosi majice Partizana”.

Nedugo nakon toga objavili su snimke iz vozila Hitne pomoći kao i ustanove u kojima su im ozljede sanirane navodeći kako su ih napali pripadnici Torcide. Iako su na nekim fotografijama trojica, prema policijskom izvješću, ozljede su zadobila dvojica. Jedan se snimao krvave, a kasnije zavojiima prekrivene glava. Pozirao je s uzdignuta tri prsta. Prijatelja je fotografirao kako leži spojen na aparate koji mu prate vitalne funkcije.

partizan2

– Pendreci i bejzbolke i četiri na dva, a ovaj drug ima 69 godina. Baš ste huligani pravi. Ja sam ok. Nije ovo strašno. Preživjet ću, ali drug je u kritičnom stanju – napisao je muškarac na društvenim mrežama.

Iz PU splitsko dalmatinske napad su povrdili, ali ne i sve ostale tvrdnje koje su dvojica muškaraca iznijeli. Također, prema priopćenju iz policije, spomenuti 69-godišnjak nikako nije u kritičnom stanju.

“Policijska postaja Makarska 6. lipnja 2022. godine oko 18.30 sati zaprimila je dojavu o tučnjavi više osoba u Jadranskoj ulici u Makarskoj. Utvrđeno je kako su dvije osobe, državljani Češke, zadobile lakše tjelesne ozljede u fizičkom napadu od strane više osoba koje su se udaljile prije dolaska policije. Na okolnosti događaja povodimo kriminalističko istraživanje”, odgovorili su iz policije. Nikakve detalje koje bi mogli ugroziti kriminalističku istragu i hvatanje napadača, nisu željeli otkrivati.

Slučaj je privukao pažnju srpskih medija koji su brutalni napad mahom opisali pod egidom: ‘Užas u Hrvatskoj’ pišući naveliko o drami čeških navijača kluba iz Beograda.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
slaba kiša
6.6 ° C
7.2 °
4.9 °
92 %
2.1kmh
100 %
Uto
7 °
Sri
7 °
Čet
13 °
Pet
17 °
Sub
19 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: