15.2 C
Zagreb
Nedjelja, 24 rujna, 2023

Pernar izazvao incident, opet upao Tomaševiću na konferenciju: Tomašević: Koliko imate apartmana?

Bivši saborski zastupnik Ivan Pernar ponovno je prekinuo konferenciju Tomislava Tomaševića. Rekao mu je da laže i da nije transparentan. Dodao je i da je Tomašević tako “upadao Plenkoviću na Markov trg”.

Pročitajte još:

Tomašević i njegovi zamjenici otvorili su danas novi Dom za starije osobe u Markuševcu. No, gradonačelnikovu konferenciju opet je prekinuo Pernar. Tomaševiću je rekao da laže te da nije transparentan. Također je rekao da je prevario birače jer im je obećavao da neće surađivati s Pripuzom.

”Kako ste vi uopće ušli ovdje? Jeste li pozvani? Molim vas, izađite van”, govorio mu je Tomašević, a nakon niza Pernarovih optužbi Tomašević ga je upitao: ”Koliko imate apartmana u svom vlasništvu?”

– Prije izbora ste govorili o transparentnosti, a onda ste bez natječaja zapošljavali u Holdingu. Onda ste im dali otkaz pa ste im iz proračuna sređivali otpremnine. Rekli ste da nećete surađivati s Pripuzom, a onda ste mu dali posao. Lagali ste, urlao je Pernar.

Tomašević mu je nekoliko puta rekao da napusti konferenciju za novinare.

– Kada ste dolazili na konferencije Milanu Bandiću, Andreju Plenkoviću? Izađite van. Ne može se odvijati konferencija za medije dok ste vi ovdje, rekao mu je Tomašević.

Nakon Pernara se Tomaševiću obratio još jedan čovjek koji je rekao da je “predstavnik građana”.

Tomašević ga je pitao koga on predstavlja i koliko je glasova dobio da bi predstavljao građane. I njega je pitao je li bio Bandiću na presici.

– Neću dozvoliti ovakav cirkus od presice, da ja odgovaram, a vi mene prekidate, da imate performans s bivšim zastupnikom Pernarom koji ima koliko, tri apartmana? Tek se sad počeo pojavljivati na presicama, nakon što smo najavili povećanje paušala za iznajmljivanje, koji je sramotno mali, 40 eura po krevetu u Zagrebu godišnje. Odjednom, zastupnik Pernar, bivši zastupnik koji ima nekoliko apartmana, koji samo o tome govori, odjednom se počeo pojavljivati na presicama. Eto, to je motiv, rekao je Tomašević.

- Reklama-

Najnovije vijesti:

Objavljene poruke ubijene studentice Mihaele: ‘Opsesivan je, posesivan, poremećen. Manipulativan…’

U Osijeku bi danas trebala biti pokopana mlada studentica Pravnog fakulteta Mihaela B. (21), a za njezinu smrt osumnjičen...

Vrijeme:

Zagreb
kiša jakog intenziteta
14.1 ° C
15.8 °
13.7 °
88 %
4.1kmh
20 %
Ned
14 °
Pon
18 °
Uto
25 °
Sri
26 °
Čet
22 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9371
GBP
1,1469
CHF
1,0336
CNY
0,1284
HUF
0,0026
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: