14 C
Zagreb
Subota, 13 travnja, 2024

Pernar izazvao incident, opet upao Tomaševiću na konferenciju: Tomašević: Koliko imate apartmana?

Bivši saborski zastupnik Ivan Pernar ponovno je prekinuo konferenciju Tomislava Tomaševića. Rekao mu je da laže i da nije transparentan. Dodao je i da je Tomašević tako “upadao Plenkoviću na Markov trg”.

Pročitajte još:

Tomašević i njegovi zamjenici otvorili su danas novi Dom za starije osobe u Markuševcu. No, gradonačelnikovu konferenciju opet je prekinuo Pernar. Tomaševiću je rekao da laže te da nije transparentan. Također je rekao da je prevario birače jer im je obećavao da neće surađivati s Pripuzom.

”Kako ste vi uopće ušli ovdje? Jeste li pozvani? Molim vas, izađite van”, govorio mu je Tomašević, a nakon niza Pernarovih optužbi Tomašević ga je upitao: ”Koliko imate apartmana u svom vlasništvu?”

– Prije izbora ste govorili o transparentnosti, a onda ste bez natječaja zapošljavali u Holdingu. Onda ste im dali otkaz pa ste im iz proračuna sređivali otpremnine. Rekli ste da nećete surađivati s Pripuzom, a onda ste mu dali posao. Lagali ste, urlao je Pernar.

Tomašević mu je nekoliko puta rekao da napusti konferenciju za novinare.

– Kada ste dolazili na konferencije Milanu Bandiću, Andreju Plenkoviću? Izađite van. Ne može se odvijati konferencija za medije dok ste vi ovdje, rekao mu je Tomašević.

Nakon Pernara se Tomaševiću obratio još jedan čovjek koji je rekao da je “predstavnik građana”.

Tomašević ga je pitao koga on predstavlja i koliko je glasova dobio da bi predstavljao građane. I njega je pitao je li bio Bandiću na presici.

– Neću dozvoliti ovakav cirkus od presice, da ja odgovaram, a vi mene prekidate, da imate performans s bivšim zastupnikom Pernarom koji ima koliko, tri apartmana? Tek se sad počeo pojavljivati na presicama, nakon što smo najavili povećanje paušala za iznajmljivanje, koji je sramotno mali, 40 eura po krevetu u Zagrebu godišnje. Odjednom, zastupnik Pernar, bivši zastupnik koji ima nekoliko apartmana, koji samo o tome govori, odjednom se počeo pojavljivati na presicama. Eto, to je motiv, rekao je Tomašević.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
magla
11.6 ° C
13.3 °
8.1 °
86 %
0.5kmh
21 %
Sub
25 °
Ned
29 °
Pon
26 °
Uto
21 °
Sri
14 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: