11.2 C
Zagreb
Ponedjeljak, 29 travnja, 2024

Pogledajte snimke: Čak 12 policijskih vozila ganjalo mali crveni automobil

Policiju sam prvo vidio kako juri Horvaćanskom u smjeru Arene. 12 ili 13 policijskih vozila je pod sirenama ganjalo jedan manji crveni auto

Pročitajte još:

Policija je u utorak nakon noćne potjere kroz Zagreb privela odbjeglog vozača kod zgrada Sky Officea. U noćnoj drami desetak policijskih automobila okružilo je crveni auto, a ljudi su s prozora okolnih zgrada sve promatrali u šoku.

Desetak policijskih vozila u utorak je u večernjim satima u Zagrebu lovilo automobil.

“U ovom trenutku možemo samo potvrditi da je bilo postupanje u prometu”, rekli su nam iz policije. “Ne možemo reći u koje točno vrijeme se dogodilo. Svi su na terenu.”

Iz policije su potvrdili da su vidjeli snimku koju je prenio 24sata, ali još ne mogu reći je li bilo ozlijeđenih. Ipak, na fotografijama se vidi da je na teren izašla i Hitna pomoć.

@index.hr Velika potjera u Zagrebu #policija #zagreb #potjera #indexhr #foryou #foryoupage #fyp ♬ original sound – Index.hr

“Vidjeli smo policiju kako je bila ispred nas. Dijelovi tog crvenog automobila su bili po cesti još tri semafora dalje. Ne znam što se dogodilo”, rekao je jedan čitatelj za 24sata.

“Policiju sam prvo vidio kako juri Horvaćanskom u smjeru Arene, 12 ili 13 policijskih vozila je pod sirenama ganjalo jedan manji crveni auto. Sad vidim da su ga uspjeli zaustaviti. Crveni automobil je slupan kao i jedan policijski”, dodao je drugi.

Potjera je završila kod Sky Officea na Zagrebačkoj aveniji gdje je u tijeku očevid.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
13.6 ° C
17.2 °
10.1 °
78 %
1.5kmh
0 %
Pon
25 °
Uto
24 °
Sri
21 °
Čet
21 °
Pet
13 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: