12.5 C
Zagreb
Petak, 19 travnja, 2024

Širi se jeziva snimka iz Zatona, ovo je apokalipsa: ‘Kanader koji je spasio obitelj u zadnji čas: ‘Bježi, ostavite sve!”

Pročitajte još:

Obitelj se našla u vatrenom okruženju u masliniku koji su pokušavali obraniti, no požar je gutao sve pred sobom. Životi su im bili u opasnosti

Jedna obitelj iz Zatona jučer je ostala zarobljena unutar požara, spasio ih je kanader i to u zadnji tren, javlja Morski.hr koji dodaje da je obitelj do kraja spašavala svoju imovinu – kuću, maslinik i vinograd.

Obitelj se našla u vatrenom okruženju u masliniku koji su pokušavali obraniti, no požar je gutao sve pred sobom. Životi su im bili u opasnosti.

– Bježi, ostavi to, bježite! – vikao je Damir u dramatičnom videu spašavanja od vatrene stihije koja guta sve pred sobom.

“U jednom trenutku našli smo se u potpunom vatrenom okruženju. Gotovo da nije bilo strane gdje se može pobjeći. Vatreni jezik je odjednom prešao stotinjak metara i ušao u naše masline, ali srećom da su bile uređene, pa nije bilo visoke trave koja će gorjeti. Da ne nastradamo, spasio nas je kanader koji je doslovno u zadnji čas polio vatrenu liniju koja je zaprijetila i nama osobno. Zahvaljujući njima, sad smo živi”, rekao je Damir T. za Morski.hr.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
blaga naoblaka
11.4 ° C
12.7 °
6.1 °
49 %
2.1kmh
20 %
Pet
15 °
Sub
9 °
Ned
9 °
Pon
11 °
Uto
9 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: