8.7 C
Zagreb
Petak, 26 travnja, 2024

Srpski mediji: U Dunavu pronađeno tijelo muškarca, a odjeća i sat odgovaraju onome što je nosio Matej Periš

Pročitajte još:

Tijelo mlađeg muškarca pronađeno je jutros u Dunavu kod Ade Huje, a odjeća odgovara nestalom Mateju Perišu

Tijelo mlađeg muškarca pronađeno je oko 9:30 u Dunavu kod Ade Huje, u Beogradu.

Kako saznaje “Blic”, muškarac na sebi ima traperice, majicu sa slikom i jednu bijelu tenisicu. Tijelo je pronađeno u fazi raspadanja, a pronašli su ga mornari jutros oko 9:30 sati. U tijeku je utvrđivanje identiteta. Kako pišu srpski portali Blic i Telegraf, sumnja se da bi se moglo raditi o Mateju Perišu, ali za to još uvijek nema nikakve potvrde.

Matej je nestao u noći s 30. na 31. prosinca prošle godine. Istrčao je iz kluba Gotik, trčao ulicama Beograda, pokušao zaustaviti taksi i onda se, kako se vidi na snimci nadzorne kamere restorana Savanova, stepenicama spustio prema Savi. No ne vidi se da je ušao u vodu.

Oglasio se i Nenad Periš
Oglasio se i Matejev otac Nenad Periš koji je rekao za telegraf.rs kako mu se javila policija i obavijestila ga da su u Dunavu pronašli tijelo.

“Mora se još usporediti DNK, ali po odjeći, pronađen mladić odgovara Mateju. Eto, to je ono što vam mogu reći, nemam za sada ništa drugo. Jako mi je teško i očekivali smo neku sretniju informaciju, ali svaka istina je istina i s njom se moram suočiti, ja i moja obitelj. To je tako, dalje ne mogu ništa kazati. Jako mi je teško. Doći ću za Beograd”, rekao je.

Je li moguće da je tijelo tek sad isplivalo?
Poznati beogradski forenzičar Časlav Ristić, koji je tijekom petomjesečne potrage za nestalim Splićaninom, više puta objašnjavao što se događa kad se netko utopi i nakon koliko vremena se može očekivati da tijelo ispliva iz vode.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
raštrkani oblaci
12.6 ° C
15 °
10.8 °
69 %
2.1kmh
40 %
Pet
16 °
Sub
19 °
Ned
24 °
Pon
25 °
Uto
26 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: