13.7 C
Zagreb
Četvrtak, 28 ožujka, 2024

Stiže promjena vremena, ovaj tjedan očekuje se nestabilno vrijeme

Danas će biti oblačnijih i djelomično sunčanih razdoblja, a ponegdje može pasti malo kiše, uglavnom u drugom dijelu dana. Vjetar slab, poslijepodne prolazno umjeren jugozapadni. Najviša dnevna temperatura od 8 do 12°C.

Pročitajte još:

Sutra će biti oblačnijih i djelomično sunčanih razdoblja, ponegdje uz malo kiše, većinom u noći i jutro. Vjetar slab i umjeren jugozapadni. Jutarnja temperatura zraka od 1 do 5°C, a najviša dnevna od 11 do 14°C.

Raste temperature zraka
“Novi tjedan obilježit će promjenjivo proljetno vrijeme. Izmjenjivat će se oblačnija i sunčanija razdoblja, kiše će biti samo mjestimice i povremeno, a još početkom tjedna moguća je i poneka snježna pahulja, uglavnom u gorju, te na jugu Jadrana lokalno grmljavina.

Uz umjeren, povremeno i jak jugozapadnjak i jugo temperatura zraka bit će u porastu, a biometeorološke prilike nešto nepovoljnije”, sažeta je tjedna vremenska prognoza koju je za HRT pripremila dr. sc. Petra Mikuš Jurković iz DHMZ-a.

Idućih dana toplije, ali promjenjivo
“I sljedećih dana na Jadranu podjednako promjenjivo. Mjestimična kiša moguća je svakodnevno, češća na sjevernom dijelu. Puhat će umjereno, osobito sredinom tjedna i jako jugo i južni vjetar, pri čemu će temperatura zraka biti u porastu.

I na kopnu od ponedjeljka postupno sve toplije, ali vrlo nestabilno. Mjestimice ća padati kiša, no samo povremeno i u malim količinama. Puhat će umjeren do jak jugozapadnjak, u gorju lokalno i s olujnim udarima”, prognozirala je za HRT dr. sc. Petra Mikuš Jurković iz DHMZ-a.

- Reklama-

Najnovije vijesti:

Povijesna odluka za Dinamo: Zajec je predsjednik Dinama! Skender dopredsjednik, izabran IO

Velimir Zajec novi je predsjednik Dinama! Na Skupštini je prisustvovalo 52. člana, osam iz liste 35 nije se pojavilo. Za...

Vrijeme:

Zagreb
pljusak
14.5 ° C
16.7 °
11.9 °
72 %
6.2kmh
20 %
Čet
14 °
Pet
21 °
Sub
23 °
Ned
19 °
Pon
21 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9141
GBP
1,1741
CHF
1,0426
CNY
0,1272
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: