18 C
Zagreb
Četvrtak, 2 svibnja, 2024

Strava u Koprivnici: Muškarac izbo nožem susjeda? ‘Upao mu je kuću i napao ga, htio je ubiti i susjedu’

Policijski očevid na mjestu zločina, kojim je rukovodio zamjenik Županijskog državnog odvjetnika, trajao je cijelu noć

Pročitajte još:

Koprivnički umirovljenik Ivan V. (68) ubijen je nožem kasno sinoć u svome domu u Zagorskoj ulici u Koprivnici. Kraj njegova tijela, kao ukopan i totalno unezvijeren, stajao je 38-godišnji muškarac, navodno susjed iz ulice, koji je, prema prvim informacijama s mjesta događaja, u umirovljenikov dom ušao nepozvan.

Kako kažu iz PU koprivničko-križevačke, tijelo 68-godišnjeg muškarca pronašli su noćas pola sata iza ponoći u njegovu domu te se prema dosad utvrđenom stanju sumnja na nasilnu smrt. Zbog toga su odmah lisice na ruke stavili 38-godišnjaku kojeg su u žrtvinom domu zatekli.

Susjedi pokojnog su zgroženi. Ne mogu pojmiti da bi itko mogao dignuti ruku na tako mirnog čovjeka koji je svoj životni vijek proveo radeći na željeznici i bio je “dobar ko kruh”.

– Osobno nisam čuo da itko zapomaže ili viče i li da se svađa tako da sam se iznenadio kad sam noćas oko 1 vidio policiju u ulici ispred kuće našeg Ivana. Sad se, pak, priča da je Ivanu susjed nešto htio uzeti pa mu je zato ušao noćas u kuću u kojoj je bio mrak. Strašno da se ovo događa u našem gradu. Ivan je živio sam i bio je vrlo zabrinut zbog svih silnih poplava – kaže za Jutarnji jedan žitelj Zagorske ulice.

Za portal ePodravina, pak, susjed je ispričao da ubijeni živi na početku ulice, a počinitelj na kraju.

– Prvo je htio ubiti svoju ženu, no uspjela je pobjeći. Nakon toga je izašao iz kuće da ju nađe i nekako je završio u kući u kojoj je izbo susjeda. Ponovno je izašao na ulicu i upao u još jednu kuću gdje je ispremetao kuhinju dok ga taj susjed nije uspio savladati i izbaciti van – priča susjed za ePodravinu te dodaje da, kad se probudio iz sna, izašao je iz svoje kuće te vidio susjeda koji svladava 38-godišnjaka. U daljini je čuo i zapomaganje izbodenog susjeda koji doziva policiju pa je ušao u kuću horora prepunu krvi. Susjedu, međutim, nije bilo spasa.

Mještani, inače, uhićenog susjeda baš i ne poznaju dobro. Doselio im se tek nedavno u ulicu sa suprugom točnije. Pretpostavljaju da je zločinu kumovala droga jer da je, dodaje susjed za ePodravinu, korisnik opijata, a u svom pohodu po kućama je tražio svoju ženu.

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja biti će poznato za što se sve točno tereti uhićenog muškarca.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
pljusak slabog intenziteta
18 ° C
18.8 °
15.1 °
63 %
8.2kmh
20 %
Čet
18 °
Pet
16 °
Sub
20 °
Ned
23 °
Pon
23 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9332
GBP
1,1680
CHF
1,0234
CNY
0,1289
HUF
0,0026
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: