16.2 C
Zagreb
Petak, 26 travnja, 2024

Svećenik koji je istukao časnu sestru pušten iz zatvora pa istukao drugu ženu

Pročitajte još:

Don Domagoj Kelava vikao je na ženu u noći pa ju je fizički napao. Mještani kažu da ju je pokušao zgaziti. Sukošanski svećenik tek je nedavno izašao iz pritvora jer je pijan odalamio časnu

Za sve si kriva ti i ti si me prijavila!, vikao je sukošanski svećenik don Domagoj Kelava (43) u gluho doba noći na žensku osobu, pa je opet imao posla s policijom. I to netom što je pušten iz desetodnevnog zadarskog pritvora jer je u alkoholiziranom stanju fizički napao časnu sestru Anetu (70).

Ovaj put zadarska policija intervenirala je u noći na utorak jer je napao ženu. Mještani Sukošana tvrde da ju je pokušao i pregaziti osobnim automobilom, piše 24 sata.

“Nakon što je jučer, 17. svibnja 2022. godine zadarska policija zaprimila saznanja o narušavanju javnog reda i mira u Sukošanu, tijekom dana provedeno je kriminalističko istraživanje nad osumnjičenim 43–godišnjakom.

Sumnjiči ga se da je jučer, oko 00.10 sati u Sukošanu u Ulici Hrvatskih branitelja prvo verbalno napao, a potom i fizički nasrnuo na 43-godišnjakinju.

U Općoj bolnici Zadar oštećenoj je pružena liječnička pomoć te je utvrđeno kako je lakše ozlijeđena.

Zbog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, izazvanog naročito drskim i nepristojnim ponašanjem, osumnjičenik će danas uz Optužni prijedlog biti prepraćen na Prekršajni odjel Općinskog suda u Zadru”, piše policija o slučaju.

Podsjetimo, svećenik Domagoj Kelava na slobodu je pušten prije deset dana. Prije jučerašnjeg napada fizički je nasrnuo na časnu sestru.

Optužnim prijedlogom policija župnika tereti da je u Sukošanu, ispred župnog ureda, u vidno alkoholiziranom stanju najprije glasno vičući verbalno napao 70-godišnju časnu sestru D. A. psujući je riječima: “Jeb** ti mater!”, da bi je potom udario zatvorenom šakom po licu, uslijed čega je časna pala na tlo.

Nakon toga se udaljio u župni ured, a časna sestra je zbog udarca i pada na tlo zadobila vidljive ozljede lica i ogrebotine na laktu lijeve ruke.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
blaga naoblaka
16.8 ° C
17.7 °
13.7 °
46 %
1.5kmh
20 %
Pet
16 °
Sub
19 °
Ned
23 °
Pon
24 °
Uto
25 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: