19.8 C
Zagreb
Nedjelja, 28 travnja, 2024

Zekanović otkrio što se dogodilo s vrećicom kokaina: ‘Oduzela mi ju je kuhinja, za palačinke’

Pročitajte još:

Saborski zastupnik jutros je za govornicom u Saboru izvukao vrećicu s bijelim prahom. Rekao je da ju je našao u šetnji Pantovčakom. I da je pozvao Božinovića i MUP. Ali vrećica više nije kod njega

Zastupnik Hrvoje Zekanović jutros je mahao vrećicom s bijelim prahom u Hrvatskom saboru.

Nakon kratkog uvoda o simptomima konzumacije kokaina, Zekanović je pozvao ministra unutarnjih poslova Davora Božinovića i njegov resor da to istraže.

“Ja sam jučer malo šetao po Pantovčaku, sasvim slučajno, bio je lijep dan, i tamo negdje posred Pantovčaka, pronašao sam ovo. Unutra je upravo ono što vi mislite da je.

Dakle, unutra je upravo ono što vi mislite da je. Ponovit ću, ovo sam pronašao jučer popodne na Pantovčaku. Ovim putem pozivam ministra Božinovića, MUP, službu za borbu protiv zlouporabe narkotika da se pozabavi ovime, neka naprave izvide na Pantovčaku, s obzirom na to da na Pantovčaku imamo ovo”, rekao je Zekanović u Saboru.

U međuvremenu je za 24sata potvrdio da vrećica više nije kod njega. Nije ju oduzela ni saborska straža, ni policija, već kuhinja, jer se unutra nalazilo brašno koje im treba za palačinke, rekao je Zekanović na pitanje je li mu vrećicu oduzela policija ili saborska straža.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
18.4 ° C
21.1 °
16.1 °
58 %
1kmh
0 %
Ned
24 °
Pon
25 °
Uto
24 °
Sri
22 °
Čet
19 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: