14 C
Zagreb
Petak, 26 travnja, 2024

Kod Koprivnice je poginula medicinska sestra Petra: ‘Izgubili smo divnu osobu’

Pročitajte još:

Petra Horvat bila je zaposlena kao glavna medicinska sestra u Domu za psihički bolesne odrasle osobe Bistričak u Jalžabetu

Mladić prešao na suprotnu stranu ceste i sudario se s Kiom koju je vozila medicinska sestra
Kako je objavila policija, sinoć oko ponoći u Kunovec Bregu kod Koprivnice 22-godišnji vozač upravljao je automobilom Mini Cooper u smjeru Koprivnice. Prešao je na suprotnu stranu i sudario se s osobnim automobilom Kia varaždinske oznake kojim je iz suprotnog smjera upravljala vozačica. Došlo je do zanošenja Mini Coopera i udara u rubni kamen te se vozilo prevrnulo na krov.

Kako je neslužbeno doznao portal Danica.hr, prometnu nesreću skrivio je mladi koprivnički nogometaš, a izvori tvrde kako je bio pod utjecajem alkohola.

Poginula je Petra Horvat (25), medicinska sestra koja je voljela pomagati drugima
Medicinska sestra koja je poginula u nesreći je Petra Horvat. Imala je samo 25 godina, a prijatelji i poznanici govore kako je bila velikodušna i dobra osoba. Iako je bila mlada, bila je jako socijalno angažirana. S majkom je udomila četvero djece.

Udruga za oboljele od dijabetesa Dia-mell Ludbreg, čija je Petra bila članica, na Facebooku se oprostila od nje, a isto su učinili i na Facebook stranici NaInzulinu.

“Noćas je u teškoj prometnoj nesreći poginula Petra Horvat, 25 godišnja dijabetička edukatorica i volonter! Hitna je pomoć došla brzo na cestu Ludbreg – Koprivnica, ali naša Petra je u bolnici ubrzo izdahnula…Imala je samo 25 godina, glavna medicinska sestra i udomiteljica 4 djece. Prema riječima gđe Dragice, Predsjednice udruge Dia-mell Ludbreg – predivna duša izvana i iznutra! Iz svega navedenog i priloženih fotografija jasno je da je riječ o duboko požrtvovnoj osobi, posvećenoj obitelji, prijateljima i dijabetičkoj zajednici. Izražavamo svoje najdublje saučešće obitelji i prijateljima. Draga Petra, počivala u miru“, napisali su.

Predsjednica Udruge Dia-mell Dragica Lukić, čija je Petra bila članica, napisala je da su izgubili divnu, samozatajnu, uvijek korektnu i dosljednu osobu.

“Neponovljivo je ovako lijepo biće iznutra i izvana”, stoji u emotivnom oproštaju predsjednice Udruge Dia-mell.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
blaga naoblaka
16.8 ° C
17.7 °
13.7 °
46 %
1.5kmh
20 %
Pet
16 °
Sub
19 °
Ned
23 °
Pon
24 °
Uto
25 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: