12.2 C
Zagreb
Četvrtak, 18 travnja, 2024

Kolinda objavila fotke iz Kanade, ali nekima je jedna stvar zasmetala

Pročitajte još:

Bivša predsjednica Kolinda Grabar Kitarović objavila je dvije fotografije iz Švicarske, a njezin je vidno mršaviji izgled ponovno top tema

Posljednjih dana Hrvati uzdišu nad nikad vitkijom linijom Kolinde Grabar Kitarović. Nakon što je na fotografijama iz Kanade pokazala vidno mršaviju figuru, o bivšoj predsjednici ne prestaje se pričati.

ff5c1f34 458d 474f 8901 e0bde9ad7df6

Kolinda je najzad objavila i dvije fotografije iz Švicarske, a njezin je izgled ponovno top tema. Na svom se Facebook profilu pohvalila susretom s predsjednikom Međunarodnog olimpijskog odbora u gradu Luzani.

“Prošlog tjedna u Luzani s predsjednikom MOO-a Thomasom Bachom. Povijest nas uči da velike krize ili sustavni šokovi, poput pandemije, ostavljaju duboke i dalekosežne posljedice na društvo u cjelini. Koliko god okolnosti izgledale izazovno i teško, ako iz ove situacije izvučemo prave pouke, možemo bolje oblikovati svoju budućnost. Svijetu će nakon koronavirusa trebati sport i naše zajedničke vrijednosti. Spremni smo doprinijeti njegovu oblikovanju svojim olimpijskim idealima i geslom: Brže, više, jače – zajedno!”, napisala je Grabar Kitarović.

Kolinda je za sastanak s Bachom odjenula elegantno crno odijelo, koje je “podigla” upečatljiva ljubičasta bluza sa cvjetnim uzorkom. Na nogama je nosila crne balerinke, dok je plavu kosu podigla u ležernu punđu. Na licu je pritom imala minimalni make up.

Objava je prikupila gotovo 3000 lajkova, a većina njezinih pratitelja komentirala je isključivo izgled bivše predsjednice. Osim uobičajenih hvalospjeva i govora o tome kako je Kolindina transformacija zadivljujuća, našla se i pokoja kritika.

“Asti gospe, dajte pojedite nešto, stvarno ste mršavica postali”, poručio je Kolindi stanoviti muškarac.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
13.1 ° C
13.8 °
8 °
45 %
3.6kmh
0 %
Čet
14 °
Pet
14 °
Sub
8 °
Ned
8 °
Pon
10 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: