15.1 C
Zagreb
Četvrtak, 28 ožujka, 2024

Kolinda poslala dirljivu poruku Macronu: ‘Žao mi je što se ne možemo vidjeti. Tvoja prijateljica, Kolinda’

Pročitajte još:

Bivša predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović u četvrtak je na svom Twitter profilu francuskom predsjedniku Emmanuelu Macronu poslala poruku dobrodošlice.

Macron je u srijedu u večernjim satima došao u Zagreb u službeni dvodnevni posjet Hrvatskoj.

– Bienvenue en Croatie, cher Emmanuel Macron! Dobro došao! Je suis désolée de ne pas te voir car je ne suis pas en Croatie. Je te souhaite une agréable et fructueuse visite. Tout le meilleur à toi et au merveilleux peuple de la France! Ton amie Kolinda – napisala je Grabar-Kitarović te priložila fotografiju s Macronom.

“Dobro došao u Hrvatsku, dragi Emmanuele! Žao mi je što se ne možemo vidjeti jer nisam u Hrvatskoj. Želim ti ugodan i plodonosan posjet. Želim ti sve najbolje, kao i svim divnim žiteljima Francuske! Tvoja prijateljica, Kolinda”, napisala je u slobodnom prijevodu Grabar-Kitarović uz njezinu fotografiju s francuskim predsjednikom.

Bivša predsjednica je s Macronom 2018. godine u Moskvi gledala finale Svjetskog nogometnog prvenstva u Moskvi kada su Vatreni od Francuza izgubili 4:2. Podsjetimo, Macron je sinoć nakon slijetanja u Zagreb bio na večeri s premijerom Plenkovićem, a danas se susreo i s predsjednikom Zoranom Milanovićem na Pantovčaku.

- Reklama-

Najnovije vijesti:

Povijesna odluka za Dinamo: Zajec je predsjednik Dinama! Skender dopredsjednik, izabran IO

Velimir Zajec novi je predsjednik Dinama! Na Skupštini je prisustvovalo 52. člana, osam iz liste 35 nije se pojavilo. Za...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
12.3 ° C
12.7 °
10.3 °
59 %
5.1kmh
0 %
Čet
15 °
Pet
20 °
Sub
24 °
Ned
21 °
Pon
23 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9141
GBP
1,1741
CHF
1,0426
CNY
0,1272
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: