7.6 C
Zagreb
Utorak, 19 ožujka, 2024

Mamić objavio mailove: Objavljujem karte za Dubai koje sam platio sucu i ljubavnici

Pročitajte još:

Gospoda su naravno u Dubai letila poslovnom klasom, a ceh je bio preko 23000 kuna samo za let, tvrdi Mamić

Bjegunac od hrvatskog pravosuđa Zdravko Mamić nastavlja putem svojeg Facebook profila javni obračun sa sucima koje je podmićivao – danas je objavio potvrde o rezervaciji avionskih karata za Dubai sucu Zvonku Vekiću, njegovoj prijateljici Nataši i njenoj kćeri.

Mamićevu objavu prenosimo u cijelosti.

“Prije tri dana pozvao sam korumpiranog suca Louisa Vuittona Vekića da se spasi i objavi potvrde o rezervaciji leta sebe, svoje ljubavnice te njene kćeri za put u Dubai. Vrijeme je isteklo. S obzirom na to da se mene ne može kupiti, niti kao USKOK i DORH natjerati da držim predmete na dnu ladice, ekskluzivno objavljujem mailove kojima sam preko agencije rezervirao, platio i dostavio karte za Dubai za njega, ljubavnicu i njenu kćer, kao i potvrde o letu sa svim podacima”, piše Mamić.

1 10

“Gospoda su naravno u Dubai letjela poslovnom klasom, a ceh je bio preko 23.000 kuna samo za let. Nadam se da će sada supruzi gospodina Vekića biti jasnija ona laž koju joj je muž prodao kada joj je rekao da ga neće biti za Novu godinu jer ide na kongres ljubitelja reketa. Ovim putem apeliram na preostale suce – predsjednika Fruteka, suca Kvesića, suca Bobana i šefa K€$$u da što prije podnesu ostavke na svoja mjesta jer ih čeka sudbina Krušlina i Vekića, što duže budete čekali bit će vam gore. Vaše vrijeme je završilo, vrijeme reforme pravosuđa i naplate vaših grijeha je stiglo”, piše Mamić.

- Reklama-

Najnovije vijesti:

Povijesna odluka za Dinamo: Zajec je predsjednik Dinama! Skender dopredsjednik, izabran IO

Velimir Zajec novi je predsjednik Dinama! Na Skupštini je prisustvovalo 52. člana, osam iz liste 35 nije se pojavilo. Za...

Vrijeme:

Zagreb
oblačno
7.6 ° C
8.3 °
4.9 °
58 %
4.1kmh
100 %
Uto
10 °
Sri
15 °
Čet
18 °
Pet
19 °
Sub
18 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9141
GBP
1,1741
CHF
1,0426
CNY
0,1272
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: