6.2 C
Zagreb
Petak, 26 travnja, 2024

Meteorolozi upozoravaju: Ove dijelove Hrvatske očekuje oluja, iza vikenda nas čeka novi toplinski val

Pročitajte još:

Kasnije poslijepodne i navečer može doći do jačih razvoja naoblake, pljuskova i grmljavine, većinom u unutrašnjosti, i to na istoku zemlje i na sjeverozapadu

Iza nas je vrhunac toplinskog vala, od danas i osobito za vikend manje vruće, a i noći će u unutrašnjosti biti ugodnije.

Jutra uglavnom, malo do umjereno oblačna, ali većinom sunčano. Od danas i osobito za vikend manje vruće, a i noći će u unutrašnjosti biti ugodnije.

Kasnije poslijepodne i navečer može biti jačih razvoja naoblake, pljuskova i grmljavine, većinom u unutrašnjosti, i to na istoku zemlje i na sjeverozapadu, gdje može biti i pojave tuče.

Na snazi je upozorenje na opasne vremenske prilike putem sustava Meteoalarm, DHMZ-a.

I Estofex, jedan od najpoznatijih centara za prognoziranje oluja izdvojio je dio unutrašnjosti, gdje se lokalno može razviti nevrijeme.

Nestabilnosti će biti i sutra, u dijelovima unutrašnjosti i na sjevernom Jadranu. Bit će manje vruće, u skladu s prilikama, tako da za vikend izlazimo iz toplinskog vala, no već u novom tjednu ulazimo u drugi ovogodišnji toplinski val, javlja N1.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
blaga naoblaka
6.6 ° C
7.2 °
5.1 °
89 %
2.1kmh
20 %
Pet
16 °
Sub
19 °
Ned
23 °
Pon
26 °
Uto
17 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: