16.5 C
Zagreb
Petak, 26 travnja, 2024

Milanović odgovorio Plenkoviću: ‘Laž je riječ koju je on uveo u politički vokabular’

Pročitajte još:

Predsjednik Zoran Milanović iz Sinja je odgovorio premijeru Andreju Plenkoviću rekavši mu da je riječ ”laž” on donio u hrvatski politički vokabular.

Predsjednik Republike Zoran Milanović posjetio je Sinj, odakle je odgovorio premijeru Andreju Plenkoviću, koji mu je poručio da pravosuđe nije HDZ-ovo.

– To je riječ koju je on uveo u hrvatski politički vokabular. To je naš masovni komunikator, pitomac komunistički donio u Hrvatsku – odbrusio je.

Na pitanje o uhićenjima sudaca u Osijeku, Milanović kaže da on Zdravka Mamića i njegove optužbe ništa nije razumio.

– Vidjet ćemo sada. Oni su optuženi da su skrivali novac na računu. Dobro, nitko ne skriva novac na računu. Neobična situacija. Neka im se sudi. Sve će se to dokazati u idućih 20 godina u HDZ-ovom pravosuđu. Ima vremena. Možda netko bude od nas još i živ, možda negdje u Manolićevim godinama života. A Manolić će još biti živ – rekao je, prenosi Dnevnik.hr.

Kada je riječ o optužbama na Lozančićev račun, Milanović je rekao da su te optužbe nemoguće. ”To je kao da pilot zrakoplova upravlja podmorskom flotom. Lozančić nije mogao biti na tom sastanku, a kamoli se baviti takvim stvarima, pa ni Cvitan”, kaže.

Osvrnuo se i na odlikovanja koja je vratio Glavašu. Kaže da mu on to ionako nema pravo oduzeti.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
13.7 ° C
13.8 °
11.9 °
54 %
2.6kmh
0 %
Pet
12 °
Sub
20 °
Ned
24 °
Pon
24 °
Uto
22 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: