21.2 C
Zagreb
Petak, 29 ožujka, 2024

Miroslav Škoro iznenada objavio: “Podnosim neopozivu ostavku”!

Pročitajte još:

Miroslav Škoro podnio je neopozivu ostavku na dužnost predsjednika Domovinskog pokreta.

Miroslav Škoro je objavio na Facebooku tekst svoje ostavke. Objavu prenosimo u cijelosti.

“Poštovani, ovim putem podnosim neopozivu ostavku na dužnost predsjednika stranke Domovinski pokret, sa sjedištem u Zagrebu, kao i na sve ostale dužnosti u stranci, s danom 20. srpnja 2021. godine. Ostavku podnosim jer smatram da je sazrelo vrijeme da Domovinski pokret nastavi svoje uspješno političko djelovanje pod drugim, novim vodstvom.

Ponosan sam što smo uspjeli oformiti političku stranku DP, koju je hrvatski narod prepoznao kao opciju koja želi, može i zna očuvati hrvatske nacionalne interese, vrijednosti koje su utkane u naše državne i narodne temelje. Bila mi je iznimna čast i najiskrenije vam zahvaljujem na ukazanom povjerenju, koje sam dobio odlukom da budem prvi predsjednik Domovinskog pokreta.

‘Ostat ću i dalje vjerni član stranke’

U tek nešto više od godine dana od osnutka naše stranke, zajedničkim smo naporima ostvarili velike uspjehe na državnim i lokalnim izborima, nametnuvši se, uz potvrdu volje birača, kao treća snaga i treća opcija u Republici Hrvatskoj. To, kao i beskompromisno političko zalaganje za ključne nacionalne interese i slobode svakog našeg državljana – nitko nam ne može osporiti.

Iako se ovim putem, iz posve osobnih razloga, odričem prava biti biran na dužnosti i u tijela Domovinskog pokreta, ostat ću i dalje vjerni član stranke i svojim sudjelovanjem u njezinom radu te svim pratećim aktivnostima, bez zadrške ću pridonositi ostvarenju naših stranačkih interesa. Vrijedilo je!”, napisao je Škoro u neočekvanoj objavi svoje ostavke.

- Reklama-

Najnovije vijesti:

Povijesna odluka za Dinamo: Zajec je predsjednik Dinama! Skender dopredsjednik, izabran IO

Velimir Zajec novi je predsjednik Dinama! Na Skupštini je prisustvovalo 52. člana, osam iz liste 35 nije se pojavilo. Za...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
20.4 ° C
21.1 °
18.2 °
51 %
6.2kmh
0 %
Pet
21 °
Sub
23 °
Ned
19 °
Pon
21 °
Uto
14 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9141
GBP
1,1741
CHF
1,0426
CNY
0,1272
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: