16.5 C
Zagreb
Petak, 26 travnja, 2024

Šok u Dnevniku HRT-a: HRT-ovoj novinarki pozlilo dok je intervjuirala Igora Peternela u Dnevniku

Pročitajte još:

HRT-ovoj novinarki Mirjani Posavec pozlilo je tijekom intervjua koji je u središnjem Dnevniku HRT-a vodila s Igorom Peternelom iz Domovinskog pokreta. Kolege s HRT-a kažu da je ona nakon nemile epizode dobro te da nije pala u nesvijest, javlja Jutarnji list

Peternel je govorio o odluci Miroslava Škore da podnese ostavku na mjesto predsjednika u Domovinskom pokretu kada se u prijenosu uživo moglo vidjeti kako Posavec gubi ravnotežu da bi u konačnici nestala iz kadra. Zatim se čuo i udarac koji je dao naslutiti da je Posavec pala, navodi Jutarnji list.

Peternel je par trenutaka bio zbunjen, a onda je krenuo pomoći. U tom trenutku emitiranje je prekinuto.

“Nadamo se da je Mirjana dobro”, komentirao je Đurica Drobac iz studija HRT-a.

Neslužbeno s HRT-a doznajemo da je novinarka pri svijesti, a Drobac je to potvrdio i pred kraj Dnevnika, kada je rekao da je Posavac dobro.

Novinarka Mirjana Posavac uživo je razgovarala s članom predsjedništva Domovinskog pokreta Igorom Peternelom i na početku javljanja upitala ga je li njemu Miroslav Škoro rekao nešto više o razlozima ostavke.

1 2

2

3

– Nije mi rekao ništa više od onog što ste i vi mediji saznali. Dakle, gospodin Škoro, možemo to bez ikakve dileme reći, dao je sve od sebe. Sve je stavio na kocku, nesebično se izložio. Vodio je stranku na trima izborima, sad očito osjeća određenu dozu zasićenja. Tu je i pitanje zdravlja, obitelji, sve je to gospodin Škoro objasnio. Jednostavno želi to prepustiti nekome drugome.

Ima li to veze s mogućim krakom afera koje se otvaraju, upitala ga je novinarka.

– Mislim da to nema apsolutno nikakve veze. Nijedna informacija koja je došla do mene nije išla u prilog takvoj vašoj tezi.

Gospodin Radić preuzima stranku do unutarstranačkih izbora. Imate li ambicija preuzeti stranku, pitala je Posavac.

– Nemam nikakvih takvih ambicija. Rano je govoriti o novom predsjedniku stranke. Danas je gospodin Škoro objavio da on to neće biti, da se više neće kandidirati. Vidjet ćemo. Mi smo demokratska stranka. Kao što vidite, gospodin Škoro je jednim gospodskim potezom ostavio stranci vrijeme da se konsolidira preko ljeta – rekao je Peternel prije nego što se Posavac srušila.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
16.2 ° C
17.8 °
14.3 °
47 %
4.6kmh
0 %
Pet
15 °
Sub
19 °
Ned
23 °
Pon
24 °
Uto
25 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: