9.1 C
Zagreb
Petak, 29 ožujka, 2024

Plenković na Twitteru: Ukrajinci se bore za vrijednosti koje svi mi dijelimo

Pročitajte još:

Cijela Europa, uključujući Hrvatsku, solidarna je s ukrajinskim narodom i njihovom borbom za slobodu i vrijednosti koje svi mi dijelimo, poručio je u nedjelju navečer premijer Andrej Plenković u sklopu velikog koncertnog maratona za Ukrajinu.

Glazbenici, umjetnici, političari, sportaši iz cijeloga svijeta svojim porukama pružaju potporu Ukrajini tijekom velikog međunarodnog dobrotvornog koncertnog maratona koji se pod nazivom “Spasite Ukrajinu – Zaustavite Rat” održava u poljskoj prijestolnici Varšavi i pozivaju međunarodnu zajednicu da se uključi u zaustavljanje ruske agresije.

“Dragi ukrajinski i poljski prijatelji, Ukrajina je žrtva ruske agresije”, poručio je hrvatski premijer na Twitteru.

“Cijela Europa, uključujući nas u Zagrebu u Hrvatskoj, izražava snažnu solidarnost s ukrajinskim narodom i njegovom borbom za slobodu”, kazao je.

Ukrajinci se “osim za svoju zemlju bore i za vrijednosti koje svi mi dijelimo”.

“Stoga će Hrvatska i hrvatski narod nastaviti izražavati solidarnost, potporu i pomoć u političkom, humanitarnom, tehničkom i bilo kojem drugom smislu kako bismo im pomogli u borbi za njihovu zemlju i da ostanu neovisna i slobodna država. Slava Ukrajini!”, poručio je premijer Plenković.

- Reklama-

Najnovije vijesti:

Povijesna odluka za Dinamo: Zajec je predsjednik Dinama! Skender dopredsjednik, izabran IO

Velimir Zajec novi je predsjednik Dinama! Na Skupštini je prisustvovalo 52. člana, osam iz liste 35 nije se pojavilo. Za...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
10.2 ° C
14.3 °
8.1 °
77 %
1kmh
0 %
Pet
21 °
Sub
23 °
Ned
20 °
Pon
21 °
Uto
17 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9141
GBP
1,1741
CHF
1,0426
CNY
0,1272
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: