10.4 C
Zagreb
Subota, 27 travnja, 2024

Pogledajte gdje je Zoran Milanović proveo izbornu nedjelju: ‘Sreli se prijatelji…’

Pročitajte još:

Milanović boravi danas u službenom posjetu Sloveniji gdje se dan uoči samita na Brdu kod Kranja susreo sa slovenskim kolegom

Predsjednik Zoran Milanović boravi danas u službenom posjetu Sloveniji gdje se dan uoči godišnjeg samita na Brdu kod Kranja susreo sa slovenskim kolegom Borutom Pahorom.

Kao što je poznato, hrvatski predsjednik Milanović je još ranije najavio da neće glasovati na lokalnim izborima, a gdje je proveo izborni dan otkrio je Borut Pahor na Instagramu

Na dan lokalnih izbora, predsjednik Zoran Milanović boravio je u službenom posjetu Sloveniji gdje se dan uoči godišnjeg samita na Brdu kod Kranja susreo sa slovenskim kolegom Borutom Pahorom.

Naime, Pahor je na Instagramu objavio zajedničku fotografiju s Milanovićem na brodu, snimljenom negdje na moru.

“Sreli su se stari prijatelji pred jutrošnju konferenciju”, napisao je Borut Pahor.

Predsjednici Slovenije i Hrvatske će u ponedjeljak supredsjedati godišnjem samitu čelnika država u jugoistočnoj Europi u formatu Brdo-Brijuni, na koji su se odazvali i svi lideri zemalja tzv. zapadnog Balkana.

Riječ je o sastanku koji se trebao održati lani u povodu 10. obljetnice te inicijative, ali je bio odgođen zbog epidemije Covida-19.

Ovogodišnji sastanak održava se mjesec i pol pred početak predsjedanja Slovenije Vijećem Europske unije, a Slovenija je među svoje prioritete upisala brži napredak zemalja u regiji prema članstvu u EU te u listopadu predviđa održati poseban neformalni summit EU-Zapadni Balkan.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
11.4 ° C
11.8 °
6.4 °
76 %
1kmh
0 %
Sub
20 °
Ned
24 °
Pon
24 °
Uto
22 °
Sri
13 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: