21.2 C
Zagreb
Petak, 29 ožujka, 2024

Poznata novinarka ulovljena u laži: Uvaljala se u blato pa lagala da je pomogla u čišćenju ulica nakon poplave

Pročitajte još:

Na snimci se vidi Ohlen kako se saginje, uzima malo blata i maže po odjeći dok je okružena oštećenim ulicama i kućama uništenima u poplavi. Zatim se sagne drugi put, ovaj put uprljavajući i lice blatom

Njemačka TV reporterka Susanna Ohlen (39) uprljala se blatom prije snimanja reportaže pretvarajući se da je pomogla u čišćenju ulica u Bad Munstereifelu nakon jakih poplava koje su u Njemačkoj odnijele najmanje 170 života, piše Dailymail.

RTL je objavio reportažu ‘Čišćenje nakon poplava: RTL-ova reporterka pomaže u Bad Munstereifelu’, a promatrač je snimio reporterku da se neposredno prije snimanja uprljava blatom i to objavio na društvene mreže.

Na snimci se vidi Ohlen u plavoj košulji, šeširu i čizmama, kako se saginje, uzima malo blata i maže po odjeći dok je okružena oštećenim ulicama i kućama uništenima u poplavi. Zatim se sagne drugi put, ovaj put uprljavajući i lice blatom. Čuje se kako se promatrač smije u pozadini dok se reporterka okreće prema svojoj snimateljskoj ekipi.

Iz njemačkog RTL-a su izjavili da je ‘pristup reporterke očito je u suprotnosti s novinarskim načelima i njihovim vlastitim standardima. Nakon što su vidjeli što je napravila, otpustili su je.

RTL, za koji je radila od 2008. godine, dao joj je otkaz i javno se očitao o incidentu.

– Pristup naše reporterke protivan je principima novinarstva kao i naših vlastitih standarda. Stoga smo je suspendirali u ponedjeljak kad smo saznali za slučaj – naveli su iz tamošnjeg RTL-a.

Podsjećamo, u snažnim poplavama u Njemačkoj poginulo je više od 170 ljudi, uzevši da se pretpostavlja kako je još i više žrtava s obzirom na to da je nestao veliki broj ljudi. Štete se mjere u milijardama i očekuje se da bi obnova mogla trajati godinama.

- Reklama-

Najnovije vijesti:

Povijesna odluka za Dinamo: Zajec je predsjednik Dinama! Skender dopredsjednik, izabran IO

Velimir Zajec novi je predsjednik Dinama! Na Skupštini je prisustvovalo 52. člana, osam iz liste 35 nije se pojavilo. Za...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
20.4 ° C
21.1 °
18.2 °
51 %
6.2kmh
0 %
Pet
21 °
Sub
23 °
Ned
19 °
Pon
21 °
Uto
14 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9141
GBP
1,1741
CHF
1,0426
CNY
0,1272
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: