9.2 C
Zagreb
Srijeda, 24 travnja, 2024

Show program u Rijeci: Prigovorio joj je na semaforu, ona ga naganjala: ‘Ma ti ćeš meni?! Dođi ovamo!’

Pročitajte još:

Kako nam je ispričao čitatelj, mladić je verbalno napao vozačicu, okrenuo se i otišao. Ali nije računao na to da će vozačica izletjeti iz automobila i krenuti prema njemu. Čini se da je imala nešto u ruci

Društvenim mrežama širi se video sukoba muškarca i žene na semaforu u Rijeci.

Dražen Turina Šajeta, slavni riječki kantautor i pisac, objavio je u utorak ujutro na Twitteru snimku prometnog incidenta zabilježenog na ulicama tog grada.

Naime, neki mladić poželio se obračunati s vozačicom automobila ispred sebe, ali je naposljetku ustuknuo i strateški uzmaknuo kada je vidio da bi to moglo prilično loše završiti po njega.

Vozačica je istrčala iz svog vozila uz visoko uzdignutu ruku u kojoj je držala teleskopsku palicu, no iz snimke se čini da je na tome i završilo, na malo jurnjave i uz poneku grubu riječ.

“Bravo curo, čke, čke, najbolje su riječke”, napisao je Turina uz taj prizor, a iz snimke je ostalo nejasno što je prethodilo incidentu, zašto se mladić iz plavog Fiata Punta uopće upustio u raspravu s djevojkom čiji ga je odgovor očito iznenadio i obeshrabrio.

Poslali smo upit riječkoj policiji u vezi ovog incidenta, objavit ćemo čim dobijemo odgovor.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
isprekidani oblaci
8.8 ° C
9.4 °
7.8 °
83 %
1.5kmh
75 %
Sri
9 °
Čet
13 °
Pet
17 °
Sub
19 °
Ned
23 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: