3.9 C
Zagreb
Petak, 19 travnja, 2024

Slavonac traži Splićanku koju je sreo na Rivi: ‘Žena u crvenoj haljini, mislio sam da ovoga ima samo u filmu’

Pročitajte još:

Dogodila se ljubav, pjevali su Lea Dekleva i dvojac iz TBF-a, Saša Antić i Mladen Badovinac, a upravo zbog tog osjećaja jedan Slavonac traži, kako nam je rekao, prelijepu Dalmatinku koju je sreo na Rivi. Prepričao je u kratkim crtama i na Facebooku što se odvilo, a nama je opisao detaljnije.

Ispričao je da se sve odigralo oko pola sata nakon ponoći. On je sjedio na Rivi, a ona je pokraj njega prošla s prijateljicama.

“Baš sudbonosni susret. Sjedio sam na Rivi kada je prošla ona i još, čini mi se, tri prijateljice. Ne znam točno, jer sam samo vidio nju. Gledali smo se netremice, oboje u čudu. Onaj osjećaj kao da znate nekoga cijeli život, a u stvari se vidite prvi put”, ispričao je za Dalmatinski portal.

Rekao je da vjeruje da je osjećaj obostran te da je trenutak šutnje kad su im se pogledi sreli prekinuo pitanjem poznaju li se možda iz prošlog života.

“Ona je uzvratila ‘ma je li to moguće, jesam li luda’ i krenula. Ja sam još uspio reći da stane, da nikad ne zna je li to to”, priča on. Uspio joj je još doviknuti svoje ime.

“Kad sam došao doma, mislio sam da ću poludjeti s pitanjima što nisam ovo ili ono, vrtio sam film”, priznao je.

Nije htio, piše Dalmatinski portal, previše opisivati sebe jer je rekao da će “ona znati”, no zato je o misterioznoj Splićanki progovorio u superlativima.

“Prekrasna u crvenoj haljini, s dugom crnom kosom i predivnog osmijeha”, rekao je i dodao da mu se ona, ako se prepozna, može javiti na Instagram: ivic_crni.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
3.3 ° C
6.5 °
0.8 °
88 %
1kmh
0 %
Pet
14 °
Sub
10 °
Ned
7 °
Pon
9 °
Uto
9 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: