16.2 C
Zagreb
Subota, 20 travnja, 2024

Smjestili ga u ćeliju s pedofilom koji mu je silovao sestru. Ubio ga je: ‘Nije prestajao govoriti o tome što joj je radio’

Pročitajte još:

Shane Goldsby je služio kaznu jer je 2017. ukrao policijsko vozilo i odlučio se njime vozikati okolo pa ga je policija lovila po gradu. Njegov cimer u ćeliji bio je pedofil koji mu je silovao sestru

U saveznoj državi Washington zatvorenik Shane Goldsby (26) dobio je dodatnih 25 godina zatvora jer je ubio svog cimera koji mu je silovao sestru.

Goldsby je ovog tjedna osuđen nakon što je nasmrt pretukao Roberta Mungera (70) koji je služio zatvorsku kaznu od 43 godine zbog pedofilije i silovanja djece.

Pokrenuta je unutarnja zatvorska istraga

Mladi zatvorenik je objasnio da je poludio nakon što mu se Munger počeo rugati i iznositi detalje o tome kako mu je silovao sestru.

– Toliko toga mi se događalo u glavi. Nisam bio pri sebi. Nije prestajao govoriti o tome što je radio mojoj sestri i o fotografijama i video zapisima koji postoje o tome i u meni je počelo kuhati – rekao je Goldsby.

Goldsby kaže da je zatražio da ga premjeste u drugu ćeliju, a s obzirom na to da država Washington ne dopušta da su zatvorenici u ćelijama povezani na ovakav način pokrenuta je i unutarnja istraga.

Prema sudskim zapisima Goldsby je Mungera napao s leđa u dnevnim prostorijama za zatvorenike i udario ga 14 puta nakon čega mu je još 4 puta zadao udarce nogom u glavu. Goldsby se u pismu na kraju ispričao Mungerovoj obitelji.

– Ne mogu zamisliti kako je to izgubiti voljenu osobu na ovakav način. Želim se ispričati njegovoj supruzi i cijeloj obitelji i nadam se da će uspjeti zacijeliti rane koje sam im nanio – napisao je u pismu Goldsby.

Goldsby je služio kaznu jer je 2017. ukrao policijsko vozilo i odlučio se njime vozikati okolo pa ga je policija lovila po gradu.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
blaga naoblaka
15.8 ° C
16.7 °
13.7 °
37 %
3.6kmh
20 %
Sub
16 °
Ned
12 °
Pon
12 °
Uto
8 °
Sri
10 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: