3.9 C
Zagreb
Subota, 20 travnja, 2024

Šok za studente! Studenti od ponedjeljka bez covid potvrde ne mogu na dva zagrebačka fakulteta

Pročitajte još:

Studenti koji nemaju važeću EU digitalnu COVID potvrdu od 15. studenoga 2021. godine neće moći pristupiti niti jednom obliku nastave ni boraviti na Veterinarskom fakultetu u Zagrebu

Veterinarski fakultet, osim obaveznih COVID potvrda za zaposlenike, odlučio je uvesti obavezne COVID potvrde i za sve studente. Bez nje neće moći pratiti nastavu ni u kojem obliku. Studenti koji nemaju važeću EU digitalnu COVID potvrdu od 15. studenoga 2021. godine neće moći pristupiti niti jednom obliku nastave ni boraviti na Veterinarskom fakultetu u Zagrebu, stoji u obavijesti koju su dobili studenti Veterinarskog fakulteta u Zagrebu, a koju potpisuje tamošnji dekan Nenad Turk.

Izostanak s nastave zbog neposjedovanja važeće COVID potvrde istovjetan je izostanku iz drugih razloga, navode.

Studenti su izostanak s nastave iz razloga navedenog u prethodnoj točki dužni opravdati Referadi za integrirani preddiplomski i diplomski studij Veterinarskog fakulteta, a za izostanke vrijede iste odredbe kao i za izostanke s nastave zbog bilo kojeg drugog razloga, piše u obavijesti.

Filozofski ide na online nastavu, ali i uvodi potvrde
Studenti Fillozofskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu dobili su obavijest da će se nastava od 15. do 26. studenog odvijati isključivo online, a s kontaktnom nastavom nastavljaju 29. studenog.

Najavili su i kontrole – pri ulasku u zgradu fakulteta od 15. studenog svi moraju imati COVID potvrdu o cijepljenju, potvrdu o preboljenju i/ili pravovaljani negativni test (antigenski ili PCR, ne kućni test), a studenti i iksicu.

Navode kako će fakultet zaposlenicima refundirati troškove testiranja obavljenih zaključno s 28. studenog.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
4.7 ° C
6.1 °
2.8 °
78 %
1.5kmh
0 %
Sub
12 °
Ned
12 °
Pon
12 °
Uto
8 °
Sri
5 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: