6.6 C
Zagreb
Srijeda, 24 travnja, 2024

Srbi objavili dva nova videa iz Beograda i tvrde: ‘Vidi se Matej iz drugog kuta, ne osvrće se i trči dalje ulicom!’

Pročitajte još:

Nadzorna kamera snimila je Mateja 31. prosinca u 1.44 sati kako trči Karađorđevom ulicom prema Brankovom mostu, a ovo je praktički ista snimka samo iz drugog kuta

U srpskim medijima proširila se nova snimka Mateja Periša koji trči Beogradom prije nego što je misteriozno nestao. Sličnu snimku vidjeli smo i ranije, a ova je iz drugog kuta. Nadzorna kamera snimila je Mateja 31. prosinca u 1.44 sati kako trči Karađorđevom ulicom prema Brankovom mostu. Matejev otac prošli je tjedan potvrdio kako je to njegov sin koji trči na snimci tako da možemo biti sigurni da je i ovo Matej s obzirom da je snimka tek iz drugog kuta gledanja.

Ako se na prvoj objavljenoj snimci večeras nešto i može vidjeti, na onoj drugoj baš ništa nije jasno jer je ona mutna i zrnata. Prema pisanju srpskog tabloida Kurir, to je navodno zumirana snimka sa Savske promenade između dva mosta.

Mateja Periša traže već 12 dana
U gomili dezinformacija i poluinformacija koje su se pojavile ovih dana, moguće je i da se ovim snimkama samo želi skrenuti pozornost s bitnih stvari u istrazi.

Na pitanje o raznoraznim poluinformacijama i snimkama koje se pojavljuju po društvenim mrežama, i za koje se može reći da idu u smjeru diskreditacije nestalog mladića Mateja Periša, njegov otac Nenad Periš, danas je kazao da o njima nema nikakvo mišljenje.

“A za neke informacije za koje sam slučajno doznao jer su mi ih prenijeli, ne čitam ih i vjerujte mi nije me briga, nemam nikakvo mišljenje o tome. Svatko ima svoj obraz i svatko ga nosi na svoj ponos. Uopće mi ne smetaju, nije me briga za njih i jedino što mi nije ugodno ako takve informacije dođu do moje obitelji. Oni koji misle na taj način, želim im svu sreću i neka žive i dalje”, rekao je Nenad Periš.

Podsjetimo, Splićanin Matej Periš nestao je u Beogradu u noći između 30. i 31. prosinca prošle godine te za njim intenzivno traga srpska policija već 12 dana. Njegovo društvo, s kojim je u Beograd došao proslaviti Novu godinu, posljednji put ga je vidjelo u toj noći u klubu Gotik nakon čega mu se gubi svaki trag.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
oblačno
6.5 ° C
7.2 °
5.1 °
90 %
2.1kmh
100 %
Sri
8 °
Čet
13 °
Pet
18 °
Sub
19 °
Ned
22 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: