14 C
Zagreb
Petak, 26 travnja, 2024

Strava pored Zagreba: Netko postavio sajlu u šumi, dječak na biciklu naletio na nju. Sad je u bolnici

Pročitajte još:

Dječak se biciklom vozio šumskom stazom i u jednom trenutku naletio je na označenu metalnu sajlu koju je postavila nepoznata osoba kako bi onemogućila pristup vozilima na šumsku stazu

Maloljetni dječak u utorak oko 20 sati teško je ozlijeđen na području Glavice u Susedgradu dok se biciklom vozio kroz šumu.

Zagrebačka policija izvijestila je da je jučer oko 20 sati na području Glavice u Susedgradu, maloljetnik upravljao biciklom šumskom stazom da bi u jednom trenutku biciklom naletio na označenu metalnu sajlu koju je postavila nepoznata osoba kako bi onemogućila pristup vozilima na šumsku stazu.

Prilikom naleta na sajlu maloljetnik je pao na tlo i teško se ozlijedio dok mu je liječnička pomoć pružena u Klinici za dječje bolesti u Zagrebu.

Naletio je na sajlu koju je netko namjerno postavio. Tada je Tihomir Harambašić (27), član Facebook grupe Extreme Enduro Predators, otkrio na što je sve znao naletjeti.

– Znali smo naletjeti na svakakve opasne zamke. U pitanju su čavli, šiljci, sajle, omče, s tim se borimo već zadnje tri godine. Nisu samo biciklisti i motociklisti u opasnosti nego i pješaci – rekao je Tihomir.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
raštrkani oblaci
12.6 ° C
15 °
10.8 °
69 %
2.1kmh
40 %
Pet
16 °
Sub
19 °
Ned
24 °
Pon
25 °
Uto
26 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: