19.1 C
Zagreb
Srijeda, 1 svibnja, 2024

15-godišnji sin Ramzana Kadirova postao šef osiguranja svog oca: “On već ima veliko praktično iskustvo”

Čečenski vođa Ramzan Kadirov imenovao je svog petnaestogišnjeg sina šefom svog osiguranja. Imenovanje dolazi nakon što je od početka listopada tinejdžer dobio čak tri odlikovanja. Svemu je prethodilo premlaćivanje zatvorenika koji je osuđen zbog spaljivanja Kurana.

Pročitajte još:

Adam Kadirov, petnaestogodišnji sin kontroverznog čečenskog vođe Ramzana Kadirova, nezaustavljivo napreduje u karijeri. Nakon što je izazvao osudu javnosti diljem svijeta zbog videa u kojem tuče zatvorenika optuženog za paljenje Kurana, tinejdžeru je dodijeljeno nekoliko nagrada. Sada ga je pak čečenski vođa odlučio imenovati šefom odjela odgovornog za njegovu sigurnost.

Saveznici čečenskog vođe pohvalili su Adama Kadirova, koji ovaj mjesec puni 16 godina, zbog njegove hrabrosti i čestitali mu na imenovanju.

Adam Kadirov ima titulu heroja Čečenije
U rujnu je mlađi Kadirov izazvao osudu svijeta, ali i nekih prokremaljskih tvrdolinijaša, nakon što je njegov otac na društvenim mrežama objavio video u kojem se vidi kako Adam šakama i nogama udara zatvorenika optuženog za spaljivanje Kurana.

Ramzan Kadirov, Putinov saveznik, rekao je tada da je ponosan na svog sina i da poštuje Adama jer je stekao “odrasle ideale časti, dostojanstva i obrane svoje vjere”.

Agencija RIA izvijestila je prije dva dana da je Adam Kadirov u listopadu dobio titulu heroja Čečenije. Tiskovna služba Ramzana Kadirova nije odgovorila na Reutersov zahtjev za komentar.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
raštrkani oblaci
17.9 ° C
20 °
17.5 °
68 %
4.1kmh
40 %
Sri
18 °
Čet
21 °
Pet
14 °
Sub
19 °
Ned
20 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9361
GBP
1,1693
CHF
1,0181
CNY
0,1293
HUF
0,0026
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: