5.1 C
Zagreb
Četvrtak, 25 travnja, 2024

Eksplozija i požar u zgradi ruske tajne službe: Širi se snimka

Požar je u četvrtak izbio u zgradi koja pripada odjelu granične ophodnje ruske savezne sigurnosne službe FSB-a u južnom gradu Rostovu na Donu, izvijestila je novinska agencija TASS pozivajući se na lokalne hitne službe

Pročitajte još:

Snimke lokalnih medija podijeljene na društvenim mrežama pokazuju gusti crni dim koji se diže u zrak u naseljenom dijelu grada i zgradu u plamenu.

Reuters nije mogao odmah potvrditi autentičnost snimke koja se širi na Twitteru.

Lokalne vlasti su rekle da su poslale hitne službe u to područje, izvijestila je novinska kuća RIA Novosti.

‘Utvrđeno je da je uzrok požara kratki spoj na električnim instalacijama unutar prostora. Vatra koja se širila uzrokovala je eksplozije spremnika s gorivom i mazivom. Vatra je zahvatila površinu od 800 kvadratnih metara, pri čemu su se srušila dva zida. U gašenju požara sudjeluje 14 komada opreme i 63 pripadnika Ministarstva za izvanredne situacije Rusije’, napisao je guverner rostovske regije Vasilij Golubev na svojoj Telegram stranici.

Gradonačelnik je također izjavio o samo jednoj žrtvi, koja je “hospitalizirana u stanju srednje težine”, ali drugi ruski mediji pišu da je od posljedica požara jedna osoba umrla, a dvije su ozlijeđene, a osim toga u podrumu zgrade može biti više ljudi.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
6.2 ° C
7.2 °
4.8 °
90 %
0kmh
0 %
Čet
13 °
Pet
17 °
Sub
18 °
Ned
23 °
Pon
14 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: